BIZIT plus

Novi 303. broj magazina PC Press na kioscima i u digitalnoj čitaonici!

Na kioscima blizu vas možete pronaći 303. broj magazina PC! Možete ga pronaći i u digitalnoj čitaonici, gde je objavljeno najnovije izdanje časopisa PC #303.

PCPress.rs Image

Glavna tema našeg magazina jeste primena modernih tehnologija u poslovanju – čemu je posvećena BIZIT konferencija. Njenu najavu, kao i najinteresantnije teme, možete pronaći u ovom broju časopisa. Druga velika i značajna tema jeste Windows 11. Prošlo je već neko vreme otkad je novi operativni sistem u upotrebi i trenutak je da se svedu utisci, kao i da razgovaramo o brojnim opcijama i mogućnostima optimizacije i prilagođavanja.

To nije sve, jer smo ponovo testirali veoma zanimljive uređaje. ASUS Zenbook Pro 16X OLED nas je posebno impresionirao, okupivši na jednom mestu sve što nam se u protekloj godini svidelo kod ASUS laptopa nove generacije. Isto tako, Huawei je svoj Mate 50 Pro pametni telefon ostavio za kraj, i ispostavlja se da i te kako ima šta da kaže na tom polju. Tu je i nekoliko važnih tema poput priče o novoj generaciji dronova, neprekidnim napajanjima, ali i poreskim podsticajima u IT sektoru, koji mogu biti izuzetno važni za uspešno vođenje posla.

Pročitajte i:  PC Press slavi 29. rođendan!

I ne zaboravite – 9. i 10. novembar su rezervisani za našu BIZIT konferenciju, koja će se ovog puta održati u Crowne Plaza hotelu! Donosimo vam kompletan vodič kroz dvodnevnu manifestaciju koja će okupiti sve koji nešto znače u domaćem IT-ju.

PCPress.rs Image

Između ostalog, u novom broju možete čitati:

  • Kompletan vodič kroz BIZIT
  • Windows 11 po vašoj meri – trikovi i podešavanja
  • PC Press TV studio – Naša iskustva
  • Poreski podsticaji u IT sektoru
  • ASUS Zenbook Pro 16X OLED – Kad uzmete najbolje
  • Neprekidna struja – Kako da izaberete i dimenzionišete UPS
  • Nove generacije dronova

Najnoviji broj možete pronaći u našoj digitalnoj čitaonici! Možete nas pronaći i putem Android (Google Play) i iOS (AppStore) aplikacija.

Kompletan spisak prodajnih mesta na kojima možete pronaći naš magazin se nalazi ovde!

Facebook komentari: