Novi BenQ poslovni NFC projektori

BenQ je predstavio prve bežične poslovne projektore s NFC tehnologijom: MW665+ i MX666+

MW665  front

BenQ, proizvođač u oblastima digitalnog životnog stila i predvodnik u DLP® projektorima, predstavio je dva nova modela u svojoj ponudi poslovnih projektora: MW665+ i MX666+. Osmišljeni i konstruisani tako da podrže trend BYOD (Bring Your Own Device – donesite vlastiti uređaj), ovi bežični projektori omogućavuju svim profesionalcima i prezentatorima lakši rad na terenu uz pomoć, prvog u svetu, rešenja za bežične poslovne prezentacije preko tehnologije NFC (Near Field Communication) – tapNshowTM. Zahvaljujući rešenju tapNshowTM i BenQovim sopstvenim aplikacijama za prezentacije, te posebnom dizajnu projektora, možete svoju poslovnu prezentaciju pokrenuti samo jednim dodirom s pametnog Android uređaja koji podržava NFC. Funkcija bežične projekcije uz pomoć NFC-a dostupna je na projektorima MW665+ i MX666+ koji su opremljeni Quick Wireless NFC Kitom i nude visoke performanse i izvrsnu vrednost za novac poslovnim korisnicima. Još jedna mogućnost za prezentacije putem NFC-a je kupovina BenQovog uređaja VGA Wireless Dongle-QPro. Ovaj dodatak je kompatibilan sa svim BenQovim projektorima, uključujući i modele MW665+ i MX666+.

Pročitajte i:  AOC osnažuje kreatore s Graphic Pro U3 serijom: vrhunsko platno za prave boje

Bežične prezentacije profesionalno i pouzdano

S mogućnostima bežične projekcije putem NFC-a i bežičnom vezom, projektori MW665+ i MX666+ poslovnim korisnicima omogućavuju inteligentnije, brže i fleksibilnije pokretanje prezentacija, uz sveobuhvatan izbor rešenja za bežičnu projekciju – od Quick Wireless NFC Kita za prezentacije s pametnih uređaja s NFC-om pa do dodatka Quick USB koji omogućuje postavljanje prezentacije s laptopa za samo 40 sekundi ili dodatka VGA Wireless Dongle-QPro koji pretvara projektor u bežični za veću slobodu tokom rada. Ostale karakteristike modela MW665+ i MX666+ uključuju:

· Jednostavnu i sveobuhvatnu korekciju slike: Kako bi ispunili očekivanja u svim uslovima, projektori nude 2D Keystone korekciju trapezoidne distorzije, podršku za bočnu projekciju te funkciju Corner Fit za projekciju na ograničenom ili neravnom prostoru.

· Vrhunske performanse slike: Projektori imaju visok prirodni kontrast kako bi osigurali vrhunsku jasnoću i poboljšanu oštrinu, osobito kod prikaza brojeva te visoku osvetljenje za konzistentno žarke tonove i jasan prikaz u svetlim prostorima. Takođe, uvek iznova omogućavuju vizuelno stimulišuću prezentaciju, sa živim bojama koje proizvodi rotirajući filter boja u šest segmenata i ekskluzivnim alatima za upravljanje bojama koji nezavisno podešavaju nijanse, tonove i zasićenje svih šest boja (RGBCMY).

Pročitajte i:  Doživite svaki otkucaj ritma u svojoj dnevnoj sobi

· Visoka energetska efikasnost i štedljivost: U projektore su ugrađene osobine koje štede novac kao što su BenQove tehnologije SmartEcoTM ili LAN Control, koje nude visoku uštedu energije odnosno održavanje uz minimalni trud.

Brz i jednostavan način za prikaz bežičnih poslovnih prezentacija

Dostupan uz poslovne bežične projektore MW665+ i MX666+, Quick Wireless NFC Kit sastoji se od dodatka NFC Wireless Dongle, NFC kartice, NFC nalepnice i Quick USB uređaja. Omogućava brzo i jednostavno podešavanje bežičnih prezentacija, bez obzira da li ih pokrećete s laptopa, tableta ili pametnog telefona. Jednostavno spojite NFC Wireless Dongle na projektor i dodirnite ga vašim pametnim uređajem s NFC-om kako biste preuzeli aplikacije tapNshow™ i QPresenter Pro. Ako je u pitanju projektor montiran na plafonu, umesto projektora dodirnite NFC karticu ili nalepnicu. Karticu ili nalepnicu je moguće postaviti na lako dostupna mesta kako bi se omogućilo brzo povezivanje s drugim uređajima. Svaka NFC nalepnica ili kartica označena je jedinstvenim SSID identifikatorom koji je identičan bežičnom SSID identifikatoru projektora, tako da je odgovarajući sadržaj uvijek upućen na ispravan projektor. Paket tapNshowTM NFC nalepnica moguće je kupiti i naknadno, za zamjenu izgubljene kartice ili za podršku instalacijama u velikim konferencijskim prostorijama.

Facebook komentari: