Novi broj magazina PC #297 dostupan u digitalnoj čitaonici

Kao što ste to navikli početkom svakog meseca, u našoj prodavnici, baš kao i u digitalnoj čitaonici, objavljeno je najnovije izdanje časopisa PC #297.

PCPress.rs Image

Aprilski broj stiže sa mnogo interesantnih tema. Jedna od verovatno najpotcenjenijih stvari u domaćem IT-ju su standardi, u pravo tome smo posvetili važan članak – Standardizacija u IT-ju. Među poslovnim temama aktuelna je priča o LG Digital Signage modelima za 2022. godinu, a ponovo smo puno pažnje posvetili problematici dolazeće fiskalizacije.

Kao i uvek, isprobali smo veliki broj raznovrsnih uređaja. Pod lupom se našlo 12 notebook računara, pa smo vam doneli nekoliko interesantnih preporuka za kupovinu. Na testu se našao najnoviji Samsung S22 telefon (bez Ultra), odličan Motorola Edge 30 Pro, kao i fantastični ASUS ROG Strix SCAR G733 gejmerski laptop visoke klase, uz Acer Nitro 5 varijantu kao predlog u ekonomičnoj kategoriji gejming uređaja. Apple MacBook Air je, dabome, priča za sebe. Naravno, tu je i dosta tehnoloških tema, novim “tvikovima” WiFi 6 standarda, tu su i preporuke za kupovinu za dodatke za vaš laptop…Ukupno gledano, mnoštvo zanimljivih sadržaja!

Pročitajte i:  PC Press video: DMS - Ekološki autoput za dokumenta, Nenad Solujić, Docloop

PCPress.rs Image

Između ostalog, u novom broju možete čitati:

  • 12 notebook računara: Acer, Apple, ASUS, Dell, HP, Huawei, Lenovo
  • Samsung S22: Savršenstvo u manjem pakovanju
  • Digital Signage: LG ekrani kao osnova biznisa
  • Wi-Fi za 2022. godinu
  • Ključ fiskalne tajne
  • Standardi i sertifikacija u IT-ju

Najnoviji broj možete pronaći u našoj digitalnoj čitaonici! Možete nas pronaći i putem Android (Google Play) i iOS (AppStore) aplikacija.

Osim čitanja kompletnog broja putem pretplate, tradicionalno kreiramo specijale sa najzanimljivijim temama iz svakog broja, koji su dostupni za čitanje potpuno besplatno u našoj digitalnoj čitaonici!

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,