ERP 2024

Novi Huawei nova Y70 dostupan korisnicima i u Srbiji

Kompanija Huawei ima novog člana poznate nova serije, a to je dugo najavljivani pametni telefon Huawei nova Y70. Povoljna cena i skup korisnih funkcija u kombinaciji sa modernim dizajnom je sve ono što je korisniku potrebno na jednom pametnom telefonu, a što su odlike baš ovog modela. Huawei nova Y70 je dostupan od danas na našem tržištu, a po promotivnoj ceni od 17.999 dinara biće od 20. jula do 7. avgusta, na sajtu huaweishop.rs i u prodavnicama.

PCPress.rs Image

Ekran pogodan za svaki zadatak, uz kameru i zvuk koji upotpunjuju korišćenje

Huawei nova Y70 poseduje ekran od 6,75 inča koji svojim korisnicima pruža već očekivano Huawei vizuelno iskustvo. Širok je, ima uske okvire i prikazuje sadržaj u formatu koji je idealan u svakoj prilici, od video igara, materijala za učenje pa sve do dokumenata vezanih za posao. Režimi ekrana koji su dostupni smanjuju opterećenje za oči tako što se osvetljenje ekrana prilagođava osvetljenju u okruženju. Kada je tokom noći potrebno zatamnjivanje i zaštita vida korisnika, ekran neće iritirati oči korisnika, a ako je jako sunce, ekran se nalazi u svetlećem režimu i nema dodatnog naprezanja. Još jedna bitna karakteristika koju nudi Huawei nova Y70 jeste režim e-knjige. Ugodno iskustvo korišćenja ovog telefona je zagarantovano jer prilagođava čak i temperaturu boja kako bi korisnik bez obzira na doba dana uradio sve što je planirano.

Pročitajte i:  TECNO Spark Go 2024 - Inspiracija u vašim rukama

Zadnja kamera telefona ima tri sočiva, gde je glavna kamera od 48MP, a prednja kamera ima 8MP. Time Huawei nova Y70 omogućava snimanje i fotografisanje bez brige o oštrini ili smetnjama sa svetlošću. Svaki snimak je optimalnog kvaliteta, bilo da je u pitanju portret ili pejzaž. Što se tiče zvuka, muzika se uz novi Huawei SuperSound nadograđeni sistem čuje jasnije, čak iako se pušta na visokom nivou, uz poboljšani kvalitet i mnogo drugih naprednih karakteristika.

Dugotrajna baterija i brzo punjenje, uz veliku memoriju za produktivniji rad

Karakteristična baterija Huawei nova Y serije je ono što ovaj telefon posebno ističe od drugih. Pouzdano korisničko iskustvo je zagarantovano time što baterija Huawei nova Y70 od 6000mAh omogućava punjenje samo dva puta nedeljno. Ako se desi da je baterija na 5%, uređaj funkcioniše u posebnom režimu pripravnosti čak do 12 sati pre isključivanja. Čak i kada je baterija prazna, Huawei SuperCharge tehnologija od 22,5W je tu da dopuni bateriju za jako kratko vreme. Dodatna prednost Huawei nova Y70 telefona je to što aplikacije koje se ne koriste aktivno uređaj identifikuje i isključuje kako bi smanjio nepotrebnu potrošnju energije baterije.

Pročitajte i:  Američki zakonodavci ljuti nakon što je Huawei predstavio laptop sa novim Intel AI čipom

Ono što će obradovati sve korisnike Huawei pametnih satova, telefona ili narukvica je to što Huawei nova Y70 može da radi kao punjač, i podržava obrnuto punjenje uređaja putem kabla. Memorija telefona od 4GB je velika, a kapacitet skladištenja uz MicroSD karticu je do 512GB, čime korisnike oslobađa od briga, garantujući glatko prelaženje sa jedne datoteke na drugu ili istovremeno korišćenje više aplikacija.

Moderni saveznik po pristupačnoj ceni

Što se tiče dizajna, Huawei nova Y70 je čistih i oblih ivica što čini da telefon lepo legne u ruci. Dolazi u tri boje koje su hit ove sezone: biserno beloj, ponoćno crnoj i kristalno plavoj. Promotivna cena telefona Huawei nova Y70 na našem tržištu će biti aktivna od 20. jula pa sve do 7. avgusta, što predstavlja idealnu priliku da ovaj telefon odličnog odnosa cene i kvaliteta kupite po još povoljnijoj ceni od 17.999 dinara. Ova ponuda je dostupna na sajtu huaweishop.rs kao i u prodavnicama.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,