Novi Infostudov sajt za ponudu poslova – HelloWorld.rs

Počeo je sa radom specijalizovani IT sajt namenjen svima koji traže posao i informacije o zaposlenju iz ICT oblasti. Sajt se zove HelloWorld.rs, a na njemu svi posetioci mogu da se informišu o razvoju i napretku karijere u IT sektoru i prate trendove u ovoj oblasti.

Helloworld

Pored oglasa za posao na raspolaganju su im i informacije o kompanijama koje raspisuju oglase za IT pozicije , a mogu i da ostavljaju svoje komentare i razmenjuju iskustva.

Informacije o kompanijama koje raspisuju oglase za posao

Specifičnost sajta HelloWorld.rs je u tome što svi posetioci brzo i lako mogu da dobiju detaljnije informacije o kompanijama koje traže zaposlene. Pored osnovnih podataka – linkova do sajta, društvenih mreža i opisa osnovne delatnosti, mogu brzo da pretraže i druge informacije vezane za kompaniju – podatke sa APR-a (matični broj, pib, informacije o profitu i prihodu, broju zaposlenih, vlasničkoj strukturi), galeriju slika, lokaciju, kao i članke u kojima se do sada spominjala kompanija. Na ovaj način uz veliku uštedu resursa mogu da se upoznaju sa potencijalnim poslodavcima.

IT oglasi razvrstani po tehnologijama

 

Helloworld_sajt

Budući na stalni rast potrebe za IT stručnjacima, na sajtu su predstavljeni IT oglasi za posao razvrstani po traženim tehnologijama i senioritetu čime je pretraga  znatno olakšana. Na sajtu zainteresovani mogu da konkurišu na objavljene oglase putem dokumenata iz cloud-a, sa bilo koje lokacije, a pošto je sajt “mobile friendly”, posetioci mogu da se lako prijavljuju na oglase putem mobilnih telefona.

IT trendovi i razmena iskustava

Na izradi sajta HelloWorld.rs je radio nezavisan tim ljudi u okviru kompanije Infostud sa ciljem da se što bolje odgovori na rastuće potrebe kandidata koji traže zaposlenje u ovoj oblasti, a koje se tiču informisanja o razvoju karijere i zaposlenju u IT oblasti, kao i o poslodavcima koji objavljuju oglase za posao.

Iz kompanije Infostud kažu da će se HelloWorld.rs obraćati IT zajednici, pružajući informacije o različitim konferencijama i događajima. Pored toga, postojaće i posebna kolumna gde će programeri, dizajneri i kandidati iz biznis sfere moći da čuju novosti i tako ostanu u toku sa dinamičnim promenama u IT industriji.

Na sajtu će biti dostupne i vesti iz IT sveta koje će pratiti trendove na ovom polju. Postepeno će biti omogućen sve veći stepen interakcije i razmene iskustva između posetilaca što može da bude izuzetno korisno prilikom informisanja o kompaniji i konkurisanja na konkretne oglase za posao.

Više informacija o otvorenim IT pozicijama pogledajte na HelloWorld.rs.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , ,