PC Press Studio

Novi LG smartfoni G serije na Qualcommu

Kompanije LG Electronics i Qualcomm Technologies danas su objavile da će LG smart telefoni u okviru nove G serije koristiti novi i do sada najnapredniji Qualcomm Snapdragon 800 procesor.

Snapdragon_cipsetPredstojeća G serija koju će pokretati Qualcomm Snapdragon 800 procesi redefinisaće celokupno korisničko iskustva kada su u pitanju smart telefoni, navodi se u saopštenju kompanije LG.

„Uz moćnu kombinaciju izvornih LG tehnologija za smart telefone i Qualcomm Snapdragon 800 procesora, kompanija LG Electronics preduzima značajan korak ka unapređenju mobilnog iskustva,” izjavio je dr Jong-seok Park, predsednik i izvršni direktor kompanije LG Electronics Mobile Communications.

„Rezultat ove saradnje će na mnogo načina uticati na stvaranje najboljeg smart telefona u okviru industrije, koji će ujedno služiti i kao reper ostalim uređajima.”

„Veoma smo zadovoljni nastavkom saradnje sa kompanijom LG,” rekao je Murthy Renduchintala, izvršni potpredsednik kompanije Qualcomm Technologies i kopredsednik kompanije Qualcomm Mobile and Computing.

„U potpunosti prilagođen i integrisan sa platformom predstojeće G serije, najnoviji Qualcomm Snapdragon 800 procesor omogućava neverovatno brzo pretraživanje interneta, savršenu grafiku, izvanredne mogućnosti povezivanja, kao i neprevaziđeni multimedijalni doživljaj.”

Facebook komentari:
Pročitajte i:  LG potpisuje drugi sporazum o proširenju snabdevanja litijumom
SBB

Tagovi: , ,

One thought on “Novi LG smartfoni G serije na Qualcommu

Comments are closed.