Novi Logitech-ovi zvučnici z533 imaju snagu zvuka koja pokreće

Unesite dodatno uzbuđenje u vašu zabavu uz bogat i jasan zvuk koji će ispuniti svaku prostoriju vašeg doma

z533-multimedia-speakersLogitech je danas proširio svoju liniju kućnih zvučnika i predstavio nove zvučnike z533. Više od 30 godina Logitech je prepoznatljiv po proizvodnji visokokvalitetnih audio-uređaja koji donose zvuk u vaš život. Svaki od tih sistema dizajniran je i testiran u Logitech-ovoj laboratoriji za razvoj proizvoda i dizajn, i generiše najviše akustične standarde kako bi vam omogućio optimalno iskustvo slušanja. Upravo su na osnovu tih standarda osmišljeni Logitech-ovi zvučnici z533.

“Naši korisnici nam stalo poručuju koliko vole Logitech-ove zvučnike i uzbuđeno naglašavaju kako su jako dobri,” rekla je Danka Prah, Country Manager iz Logitecha. “Kad ljudi jednom čuju Logitech-ove zvučnike, mi znamo da će se za njih vezati, pa ih tako ni Logitech z533 neće razočarati.”

Sistem zvučnika donosi snažnu akustiku s bogatim rasponom zvuka tako da se čuje svaki detalj koji će ispuniti sve prostorije u vašem domu. Zvučnici Logitech z533 će uživanje u muzici, filmovima i igricama odvesti na nov nivo multimedije zahvaljujući subwoofer-u s 2,25-inčnim zvučničkim jedinicama.

Zvučnici Logitech z533 imaju i žični pod koji možete postaviti na mesto koje vam odgovara, a preko njega upravljati kontrolama zvuka. Takođe, imaju i izlaz za slušalice i dodatni 3,5mm ulaz. Više ulaza, uključujući 3,5mm ulaz i RCA, omogućuju vam povezivanje i slušanje s bilo kog uređaja koji ima audio-izlaz kao što je računar, tablet, pametni telefon ili čak i TV.

Cena i dostupnost

Očekuje se da zvučnici Logitech z533 budu dostupni u drugoj polovini jula 2015. po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 89,99 evra. Za više informacija molimo vas posetite www.logitech.com.

Takođe dostupno u prodavnicama: zvučnici Logitech z333

Logitech je danas najavio i zvučnike z333. Ovaj 2.1 sistem ima 80 vati snage i donosi snažan bas iz subwoofer’a i dva satelita.

Zvučnici Logitech z333 očekuju se u odabranim prodavnicama krajem jula 2015. godine po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 59,99 evra. Za više informacija molimo vas posetite www.logitech.com.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,