BIZIT plus

Novi Philips monitor samo za profesionalne korisnike

Philips je najavio Brilliance 328P6VUBREB LCD monitor s ugrađenim USB-C priključkom, idealan za profesionalne korisnike koji žele dodatno da povećaju radnu efiksnost.

PCPress.rs Image

U karakteristike ovog monitora spadaju UltraClear 4K UHD (3840×2160) rezolucija, High Dynamic Range (HDR) 600 za živopisniji prikaz, USB 3.1 za prenos podataka, te RJ-45 Ethernet povezivost. Na spisku karakteristika su LowBlue Mode, MultiView i SmartErgoBase za potpunu udobnost i uživanje tokom rada.

Povezivost i raznolikost

Philips 328P6VUBREB monitor je idealan izbor za profesionalce iz svih područja. Ovaj monitor ima ugrađeni reverzibilni USB-C priključak koji predstavlja signalni i priključak za napajanje u jednom i omogućuje jednostavno priključivanje na jedan kabl, što znači da se uređaji kao što su tastatura, miš i RJ-45 Ethernet kablovi mogu lako spojiti, smanjujući nered koji inače stvaraju mnogobrojni kablovi i konektori.

PCPress.rs Image

Zahvaljujući inteligentnom i prilagodljivom upravljanju napajanjem, korisnici odsad mogu napajati prenosne računare direktno s monitora pomoću samo jednog kabla. Ova mogućnost će u mnogo čemu olakšati rad svima koji ga budu koristili.

 

Osim toga, Ultra Wide-Colour tehnologija osigurava široku paletu boja, što rezultira živopisnim crvenim bojama, dubljim plavim nijansama i prirodnim zelenim površinama. Takođe, 10-bitni ekran pruža još veću dubinu boja zahvaljujući 12-bitnoj unutrašnjoj obradi, koji zajedno stvaraju vizuelni ugođaj glatkih i prirodnih boja.

Pročitajte i:  AGON by AOC – elegantna G4 serija dodaje QHD model

Udobnost i produktivnost

Kako bi osigurao da profesionalci iskoriste maksimum od svakog radnog dana, Philips 328P6VUBREB monitor je opremljen za pružanje najveće moguće udobnosti i produktivnosti.

PCPress.rs Image

MultiView opcija omogućuje aktivno dvostruko povezivanje i prikaz u isto vreme, zbog čega je olakšan rad s više uređaja, kao što su desktop i prenosni računar jedno pored drugoga. Uz ovaj monitor, multitasking postaje lako ostvariv. Philips 328P6VUBREB monitor je takođe opremljen Philips LowBlue načinom rada koji koristi pametnu softversku tehnologiju za smanjenje štetnog kratkotlasnog plavog svetla, kao i SmartErgoBase postoljem monitora koje osigurava ergonomsko postavljanje monitora i omogućuje uredno sortirnje kablova.

Philips 328P6VUBREB monitor biće dostupan od 18. septembra 2018. po preporučenoj maloprodajnoj ceni od: 75.369,00 dinara (bez PDV-a). Više informacija o Philips monitorima: https://www.philips.co.uk/c-m-pc/monitors.

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: , , , ,