BIZIT plus

Besplatan e-commerce servis za male trgovce

Banka Intesa, kao vodeća na tržištu Srbije u segmentu e-commerce usluga, izlazi u susret malim trgovcima koji žele da svoje proizvode i usluge prodaju putem interneta ponudom besplatnog e-commerce servisa za prihvatanje plaćanja nacionalnom Dina platnom karticom. Prvih hiljadu trgovaca koji podnesu zahtev za ovu uslugu do 31.12.2018. godine , dobiće besplatno kreiranje prodajnog mesta i održavanje web šopa. Takođe će im biti omogućeno korišćenje  servisa bez naknade tokom prva tri meseca, kao i transakcije Dina karticama bez provizije u prvih šest meseci. Nakon promotivnog perioda, trgovci će moći da plaćaju i karticama ostalih brendova.

PCPress.rs Image

“Prateći rastući trend online kupovine u našoj zemlji, želimo da pružimo podršku malim preduzećima, koja svoje proizvode i usluge plasiraju na tržište putem interneta, pomognemo im da pokrenu nov ili unaprede postojeći biznis, snize troškove i pronađu  brži put do kupca. Time postičemo razvoj preduzetništva i doprinosimo jačanju domaće platne kartice, kao i ukupne digitalne transformacije domaće srpske privrede.”, izjavila je Draginja Đurić, predsednik Izvršnog odbora Banca Intesa.

Pročitajte i:  Pet razloga da vaša poslovna rešenja budu u oblaku

Banka je do sada sarađivala sa oko četiristo trgovaca koji su putem e-commerce servisa u prvoj polovini 2018. godine ostvarili promet od 3,63 milijarde dinara i 874.000 transakcija. Primećen je rast od 48 % u visini prometa i 66% u broju transakcija u odnosu na isti period prošle godine.

Facebook komentari: