Novi Windows 10 problemi: Plavi ekran smrti i obrisani podaci

Iako je Microsoft obećao bolje Windows 10 iskustvo, novi problemi i dalje stižu, a sveža ažuriranja ozbiljno ugrožavaju uređaje i privatne podatke.

PCPress.rs Image

Naime, KB4556799 Windows 10 ažuriranje izaziva čitav skup problema, uključujući plavi ekran smrti, brisanje podataka, probleme sa performansama pogođenih uređaja, probleme sa audio fajlovima, te druge poteškoće. Korisnici su, naravno, nezadovoljni, pa čak i oni najstrpljiviji počinju da negoduju zbog konstantnih problema, te straha koji izaziva svako novo ažuriranje.

Microsoft je potvrdio navedene probleme, te se istaklo da se radi na rešenjima, a sve više korisnika ističe da su im uređaji uništeni nakon što su instalirali novo ažuriranje. Tako se još jednom čula već poznata priča o novim Windows 10 ažuriranjima, a nakon problema sa brisanjem podataka u februaru, problema sa audio fajlovima u martu, nevoljama sa Chrome sigurnošću u aprilu, te poteškoća koje su u maju uticale na sve velike video igre koje se igraju na Windows 10 uređajima.

PCPress.rs Image

Očekuje se da Windows 10X, koji će se najpre naći na desktop i laptop uređajima, te promene koje su najavljene kada su u pitanju buduća ažuriranja, donesu ozbiljne izmene u Microsoft ekosistem, ali, kako tvrde nestrpljivi, ne dovoljno brzo.

Pročitajte i:  Više od polovine exploit-a prodatih na underground forumima namenjeno je za Microsoft proizvode

Izvor: Forbes

Facebook komentari:

Tagovi: , , , ,

One thought on “Novi Windows 10 problemi: Plavi ekran smrti i obrisani podaci

  • 18. June 2020. at 00:43
    Permalink

    Ja sam i prošle godine odmah posle kupovine u našoj brend radnji sa windowsom 10 odmah posle uapdejta imao problema a posle neki 3…4 meseca i sa hp štampačom sa povezivanjem preko wifi ….mada bio sam na adsl internetu sada na kablovskom manje problema ali opet sam za 2 meseca vršio 5 puta preinstaliranje i uklanjanje bukvalno svega sa kompjutera a sada ću probati da pre sledećeg novog instaliranja platim neki antivirus ….i ostanem na 3d programima …haha.da se pohvalim kupio sam —-_RHINOCEROS 6-…..I MOŽDA MALO …..miksovanja i didžejinga…poz

Comments are closed.