Novo ažuriranje WhatsApp grupa

WhatsApp je povećao obim kontrole administratorima grupa.

PCPress.rs Image

WhatsApp kroz novo ažuriranje ponudio je dodatne opcije administratorima grupa. Nova funkcija je dostupna u Google Play prodavnici.

Administratori grupe sada mogu da dodele ostalim članovima mogućnost da dodaju druge u zajednicu. Do sada je samo administrator mogao da dodaje članove u grupu a sada on može istu funkciju da dodeli nekom od članova u razgovoru. Osim pojedinačno odabranih članova, administrator sada može da koristi opciju „svi“ kroz koju čini sve članove razgovora jednakim. Ukoliko se odabere ova opcija svaki član ima mogućnost da dodaje nove članove u zajednicu.

I dalje ostali članovi mogu da dodaju druge u zajednicu ukoliko imaju važeći link za poziv u zajednicu a koji je generisao administator. Nova opcija zapravo nudi mogućnost administratoru da reguliše ko može ručno da dodaje nove članove u zajednicu bez potrebe za „zvaničnim linkom“.

Mogućnost kontrole dodavanja članova u zajednicama je dostupna odabranim beta testerima koji instaliraju najnovija ažuriranja beta verzije WhatsApp-a na Android telefonima. Očekuje se da će u narednim danima ova opcija biti predstavljena široj publici.

Pročitajte i:  Ray-Ban Meta Smart naočare dobijaju video pozive 

Izvor: indiatvnews.com

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,