Novogodišnje (Super)hosting želje

Da li ste razmislili koji je najbolji način da uđete u 2022. godinu? Još samo nekoliko dana i stiže nam 2022. godina. Jeste li već spremili spisak želja?

PCPress.rs Image

Naravno, na prvom mestu je zdravlje, a i sreća se visoko kotira. Ruku na srce, ni malo više para ne bi bilo na odmet, ali šta ako Deda Mraz ne stigne do te stavke na vašem spisku? Ne brinite, možete i sami sebi da pomognete, ako donesete pravu odluku.

Jeste li možda poželeli da u narednoj godini konačno napravite svoj sajt? Ili da otvorite online prodavnicu? A možda je vreme da predstavite svoju firmu na internetu?

Za sve ovo vam treba sajt, a da biste imali sajt neophodno je da prvo registrujete naziv domena i obezbedite hosting. Tu na scenu stupa SuperHosting sa sjajnom novogodišnjom ponudom. Kako vam zvuče popusti od 66% do čak 75% na hosting pakete? A ako na to dodate i besplatan .RS domen uz svaki hosting paket? Prilika koja se ne propušta.

Zašto uopšte ulagati u online prisustvo?

Pre svega zato što vam internet poslovanje može pomoći da ispunite svoje želje. Sva predviđanja govore da će se rast gotovo svega što je vezano za internet nastaviti i u narednoj godini. Firme koje zanemaruju svoje prisustvo na internetu će teško moći da rastu, a čak i ako postignu određeni uspeh, sigurno će biti manji nego da su uključile i ovaj aspekt. Mogućnost lakšeg nalaženja klijenata i novih kupaca, informacije koje su zainteresovani dostupne 24/7, jačanje brenda i širenje na udaljena tržišta samo su neke od prednosti pametno osmišljenog online nastupa.

PCPress.rs Image

Postoji mnogo načina da zaradite putem svog sajta, ukoliko se tek upuštate u poslovne vode ili tražite dodatnu zaradu van regularnog posla. Na primer, možete da napravite sopstveni blog o temi koja vas interesuje: putovanja, finansije, moda… i tako privučete oglašivače. Ili, ako ste frilenser (prevodilac, dizajner, uređivač sadržaja…), ne postoji bolji portfolio od sopstvenog sajta. Vaš sajt je, ukratko, vaša online vizit karta, bez obzira na to u kojoj sferi je vaša delatnost i/ili hobi.

Savršena prilika za učenje i proveru stečenog znanja

Čak i ako nemate firmu ili konkretan poslovni plan, posedovanje sopstvenog sajta je sjajna ideja. Na taj način možete vežbati pravljenje sajtova, programiranje, dizajn, optimizaciju za internet pretraživače, oglašavanje na Google i Facebooku… Treba li uopšte pominjati da su u pitanju veoma perspektivne oblasti u kojima ćete čak i sa prosečnim znanjem lako naći dobro plaćen posao? Naravno, ne morate raditi sve to, možete odabrati samo oblast koja vas najviše privlači, ali svakako možete steći dragoceno iskustvo i znanje, koristeći svoj sajt. Ko zna, možda vam jednog dana baš taj sajt bude najbolja preporuka za posao o kome ste oduvek maštali u omiljenoj svetskoj kompaniji.

Napravite svoj online kutak koji će vam napuniti jedra i omogućiti uspešnu plovidbu u 2022. ali i u svim narednim godinama. Neka SuperHosting bude vaš novi dom na internetu.

Facebook komentari: