Računari i Galaksija

Novosadski M&I Systems, Co. ostvario izuzetne poslovne rezultate u 2011.

PCPress.rs ImageKompanija M&I Systems, Co. iz Novog Sada dobitnik je nagrade Privredne komore Vojvodine za izuzetne poslovne rezultate u 2011. godini. Priznanja za uspešno poslovanje preduzeća i pojedinaca dodeljena su 25. aprila na svečanosti u Privrednoj komori Vojvodine, koja tu nagradu uručuje od 1964. godine.

U obrazloženju Upravnog odbora PKV o nagrađivanju M&I Systems Co. navedeno je da ta kompanija već dve decenije ostvaruje vrhunske rezultate u oblasti informatičkog inženjeringa i menadžment konsaltinga i danas predstavlja jednu od vodećih kompanija u Srbiji i regionu u oblasti konsultantskih usluga i primeni informacionih tehnologija u poslovne svrhe.

M&I Systems, Co. postao je ključni partner organizacijama kojima je cilj da uz napredna softverska rešenja unaprede i optimizuju svoje poslovanje, osiguraju profit i konkurentsku prednost na tržištu. Primenom najnovije IT tehnologije kompanija M&I Systems, Co. razvila je sopstvene softverske sisteme, a može se pohvaliti sa više od 150 implementiranih ERP rešenja i višegodišnjim partnerstvom sa vodećim globalnim IT kućama, poput SAP-a, IBM-a, IDS Sheer-a, itd.PCPress.rs Image

Osnovna ideja kojom se vode zaposleni u M&I Systems, Co. je da pametne investicije rezultiraju uštedom u vremenu, novcu i svim resursima kompanije, a u to su se uverila mnogobrojna preduzeća iz različitih industrijskih grana.

Nikola Balaban, finansijski direktor kompanije M&I Systems, Co. Group, rekao je povodom nagrade:

„U svom višedecenijskom radu često smo dobijali pohvale od stranih partnera i istaknutih domaćih kompanija, ali nam je nagrada Privredne komore Vojvodine posebno značajna. Drago nam je što je naš uspeh i nastojanje da budemo najbolji u svom poslu prepoznala krovna privredna insitucija Pokrajine, u gradu u kom smo počeli davne 1991. godine. M&I Systems danas predstavlja grupaciju firmi koje beleže zavidne poslovne rezultate u regionu, a dosadašnji uspeh prventsveno dugujemo svojim zaposlenima kojih je trenutno više od 120. Osim u Srbiji, realizovali smo značajne projekte u Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Hrvatskoj i Makedoniji i nastavićemo da jačamo na regionalanom nivou.

Nagrada koju smo primili od Privredne komore Vojvodine pokazuje da smo na pravom putu i motiviše nas da i dalje ispunjavamo visoke profesionalne standarde i da sadašnjim i budućim klijentima ponudimo najbolje proizvode i vrhunske usluge“.

M&I Systems, Co. je deo M&I Systems, Co. Group koju, osim novosadske kompanije čine i TIAC, Amber Software, G2R i M&I Systems iz Banja Luke. Misija kompanije M&I Systems, Co. Group je da klijentu ponudi sveobuhvatna IT rešenja i usluge na jednom mestu, sa visokim nivoom kvaliteta i pouzdanosti, i u skladu sa svim zakonskim normama i standardima poslovanja.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,