Objavljen Firefox 84 za Android sa grid view-om za tabove 

Dnevnik promena je prilično kratak, ali to ne znači da je ažuriranje beznačajno. Jedna od najuzbudljivijih novih funkcija u Firefox-u 84 za Android je mogućnost pregleda otvorenih tabova side-by-side u grid prikazu.

PCPress.rs Image

Firefox je u utorak najavio izlazak Firefoxa 84 na Androidu

Prikaz liste je i dalje podrazumevana opcija za tabove, ali možete ga lako promeniti u grid dodirivanjem menija sa tri tačke i odabirom prikaza tabova. Prelazak na grid prikaz  učiniće lakšim prepoznavanje otvorenih tabova. To nije najveća promena koju smo ikada videli u Firefox-u, ali čini mobilni pregledač upotrebljivijim, posebno za tab hoarder-e.

Firefox 84 na Androidu je dodao i nekoliko drugih funkcija:

  • Mogućnost brisanja preuzetih datoteka u aplikaciji.
  • WebRender je predstavljen većini korisnika na Androidu, onima iz serije Mali-G GPU, pružajući glatku animaciju i skrolovanje.

U međuvremenu, Mozilla je rekla da novo ažuriranje takođe ima poboljšanu tačnost i kontrolu skrolovanja. Prošlog meseca, Firefox za Android je dodao podršku za nekoliko novih dodataka, uključujući FoxyProxy, Bitwarden, AdGuard AdBlocker, Tomato Clock, LeechBlock NG, Web Archives, i Ghostery. Pre današnjeg ažuriranja, Firefox je takođe objavio niz drugih važnih ispravki kako bi njegov browser bio svež. Još u septembru, kompanija je uvela neke nove funkcije koje su uključivale downloads page, auto-tab closing, i “Open in app” menu option za korisnike sa trenutno instaliranom izvornom Android aplikacijom. Mozilla je nedavno otpustila dosta radne snage, ali kompanija nastavlja da objavljuje nove funkcije za svoj browser, što je odlična alternativa Chrome-u.

Pročitajte i:  Kako proveriti vreme ekrana na Androidu

Od juče možete da preuzmete Firefox 84 za Android.

Izvor: Xda-developers

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,

1 thoughts on “Objavljen Firefox 84 za Android sa grid view-om za tabove 

Comments are closed.