Objavljena cena i datum izlaska za Xbox Series X i S

Odavno se već spekuliše da Microsoft radi na dve Xbox konzole sledeće generacije, koje će zadovoljiti oba kraja tržišta. Sada možemo da potvrdimo da će jeftinija Xbox Series S koštati 299 dolara, sa opcijom Xbox All Access od 25 dolara mesečno, a da će jača Xbox Series X koštati 499 dolara sa 35 dolara opcijom za Xbox All Access. Obe konzole izlaze 10. novembra 2020. godine.

PCPress.rs Image

Izgled Xbox Series S je “procureo” i sada možemo da vidimo kako će izgledati entry-level konzola, koja veličinom može da stane u Xbox Series X konzolu, a za koju se očekuje da će biti slične snage kao i njen jači brat, s tim da će možda pre biti usmerena na na 1080p monitore sa većim brojem frejmova. Osim toga da će u sebi imati NVME memoriju, posedovaće i mogućnosti konzole sledeće generacije, poput nastavljanja više različitih igara ali i popularni “ray tracing”.

Xbox Series X je zver sa grafičkom snagom od 12 Terflopsa, koja će moći da gura 4K rezoluciju u 60 frejmova u sekundi kao standard, a kod nekih, poput “Halo Infinite”, ta brojka će skočiti i do 120 FPS u multiplejeru.

Pročitajte i:  Microsoft možda radi na jeftinijoj verziji Xbox Series X

Izvor: windowscentral

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,