Objavljena konačna agenda za Bizit 2015

Ono o čemu se dugo pričalo, sada je i obelodanjeno. Agenda konferencije Bizit2015 je i zvanično definisana i sada je dostupna na sajtu konferencije www.bizit.rs

Već na prvi pogled se može videti je da je konferencija koncipirana tako da sledi korake koji su potrebni da bi se uspostavio jedan informacioni sistem u kompaniji. Upravo zbog toga, prvi dan započinje temom Informatička infrastruktura. U ovom bloku, koji otvaraju ambasador Izraela Yossi Levi i zvaničnik Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, ćete saznati da li je bolje da svoje poslovanje premestite u iznajmljen Cloud ili možete i sami da organizujete svoj data centar unutar kompanije.

Bizit 2015 - agendaKada jednom organizujete infrastrukturu, na red dolazi odabir potrebnog softvera koji će biti podrška upravljanju, odlučivanju i kontroli poslovnih procesa. S tim u vezi, na konferenciji će se u drugom delu prvog dana obrađivati teme kao što su ERP, CRM i poslovno izveštavanje ali i izbor najboljeg provajdera poslovnog softvera.

Bizit 2015, drugi dan: Drugog dana na red dolaze komunikacije, telekomunikacije i servisi, te će Bizit 4. novembra otvoriti Atanas Raykov, direktor Vibera za CEE, a pridružiće mu se i predstavnici svih telekomunikacionh operatora u Srbiji, u panelu posvećenom LTE mreži. Za kraj drugog dana smo ostavili dve veoma bitne komponente svakog poslovnog sistema – Bezbednost i Obrazovanje. O bezbednosti i novom talasu sajber-terorizma će između ostalih govoriti i predstavnik MUP-a Srbije, načelnik službe za visoko-tehnološki kriminal, Saša Živanović. Temu IT obrazovanje i usavršavanje će kroz radionicu obraditi Prof. dr Jelica Protić, profesorka Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu.

Pročitajte i:  Trideseta zimska bajka

Bizit 2015 - agenda2

Ukoliko se još niste prijavili na Bizit savetujemo vam da to što pre učinite. Svim posetiocima koji se do sutrašnjeg dana, 20.10.2015. do 15h, prijave za učešće na konferenciji, kompanija Kingston poklanja vredan poklon – USB DTMC3/32GB, a PC Press poklanja popust od 20% na kotizaciju za konferenciju. Cena sa uračunatim popustom iznosi 8.000 dinara. Sve što je potrebno je da se prijavite putem sajta www.bizit.rs i u polje Poruka upišete Kingston.

Organizator konferencije Bizit 2015 zadržava pravo izmene agende. Svi učesnici konferencije će biti blagovremeno obavešteni ukoliko nastupi izmena.
Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , , , ,