BIZIT Seminar

CEWE-FOTOKNJIGA: Aplikacija koja čuva uspomene

Nova originalna vrsta fotoalbuma potpuno će promeniti vaš način čuvanja fotografija, jer klasični fotoalbumi ne mogu da konkurišu kvalitetu i originalnosti fotoknjige.cewe fotoknjiga pcpress connect

Nova generacija foto albuma pod nazivom CEWE FOTOKNJIGA je rešenje za sve one koje svoje uspomene ne žele da sačuvaju samo na CD‑ ima, računarima i eksternim hard diskovima. Nakon što na vrlo jednostavan način svojim kreativnim idejama dizajnirate svoju CEWE FOTOKNJIGU dobićete vrhunski proizvod koji ima trajnu vrednost.

Posebna prednost CEWE FOTOKNJIGE je neograničena mogućnost postavljanja, rotiranja, uvećavanja i ukrašavanja fotografija unutar fotoknjige kao i dodavanje prigodnih tekstova, pozadina, clipart‑ova ili dizajnerskih predložaka koji će vašu CEWE FOTOKNJIGU pretvoriti u malo umetničko delo i pravu publikaciju sačinjenu od vaših najdražih uspomena.

U ponudi se nalaze razne veličine kao što su Kompaktna (15×19 cm), Kvadratna (21×21 cm), Velika/A4 (21×28 cm),Velika Panorama,XL (30×30 cm) i XXL (28×36 cm) te četiri vrste poveza: tvrdi, platneni, mekani i povez od imitacije kože. Osnovni broj stranica je 26, a maksimalni do 154, dok je broj fotografija neograničen.

Pročitajte i:  Foto-tetering: Računar i kamera

Izrada fotoknjige je jednostavna i brza, a prvi korak koji morate napraviti je učitati i sačuvati besplatni foto program sa internet stranice www.cewe.rs. Aplikacije za PC, Mac i Linux su lokalizovane, a za korisnike koji se služe engleskim ili nemačkim jezikom, tu je i Android aplikacija.Huawei-P8

Odlična stvar je i to što postoji i video tutorijal uz pomoć kog ćete za kratko vreme postati sjajan dizajner i bez problema napraviti fotoknjigu sa sopstevnim pečatom.

Sem fotoknjige, slikama se mogu ukrasiti i različiti maštoviti foto pokloni, kao što je fotoplatno u različitim dimenzijama, majica, kristalno foto srce ili jastuk. Posebnom foto‑čestitkom možete obeležiti važne datume, a CEWE foto‑kalendari u raznim veličinama će sigurno biti originalan podsetnik na vašem zidu ili stolu.

(Objavljeno u časopisu connect 54)

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , ,