BIZIT plus

ASW Inženjering uvodi budućnost poslovanja kroz AI ERP sistem – asw:dominus

ASW Inženjering je kompanija koja već 34 godine razvija i implementira sopstvena softverska rešenja kao što su sistem za upravljanje maloprodajom, loyalty sistem, logistički sistem, DMS, sistem za upravljanje proizvodnjom, a prvo među jednakima je ERP sistem – asw:dominus.

PCPress.rs Image

ASW Inženjering se ističe kao lider u industriji pružanja naprednih informacionih rešenja. asw:dominus nudi integraciju funkcija i procesa, centralno upravljanje, skalabilnost, centralizaciju podataka i distribuciju funkcija, kao i očuvanje konzistentnosti podataka.

asw:dominus se konstantno razvija tokom godina i danas se koristi u različitim industrijama širom regiona. Softverski paket se sastoji od različitih modula koji pokrivaju sve aspekte poslovanja, uključujući upravljanje prodajom, nabavkom, proizvodnjom, finansijama, ljudskim resursima, skladištem, projektima…

Usluge

ASW tim stručnjaka pruža usluge projektovanja i konsaltinga kako bi se osiguralo da se asw:dominus prilagodi potrebama poslovanja kompanija iz različitih industrija, kako u privatnom tako i u javnom sektoru. Svojim klijentima pruža mogućnost da odaberu između lokalnog ili cloud baziranog sistema, u zavisnosti od njihovih poslovnih potreba.

U današnjem dinamičnom poslovnom okruženju, konkurencija postaje sve veća, a potreba za efikasnim upravljanjem poslovanjem postaje imperativ. ASW Inženjering prepoznaje ove izazove i svojim klijentima nudi inovativna rešenja koja im omogućavaju da ostanu konkurentni na tržištu.

PCPress.rs Image

Jedna od prednosti asw:dominus je potpuna integracija svih poslovnih funkcija i procesa, što omogućava bolju koordinaciju i efikasnije upravljanje. Klijenti dobijaju sveobuhvatan pregled nad svojim poslovnim procesima, što im omogućava da donose informisane odluke usmerene ka povećanju produktivnosti i efikasnosti.

Centralizovano upravljanje sistemom pruža klijentima potpunu kontrolu nad svojim poslovanjem, uz fleksibilnost i prilagodljivost promenama u poslovnom okruženju. Takođe, skalabilnost sistema omogućava kompanijama da se prilagode rastućim zahtevima poslovanja, što im omogućava fokusiranje na svoj rast i razvoj.

Međutim, ono što ASW Inženjering izdvaja od konkurencije je fokus na primenu veštačke inteligencije (AI) i napredne analitike kako bi unapredili svoje proizvode i pružili dodatne benefite klijentima. Integracija AI rešenja u ASW proizvode omogućava klijentima da poboljšaju svoje poslovne procese, efikasnost i analizu podataka, posebno u složenim industrijskim granama.

Pročitajte i:  Docus, 1c: Partnerstvo je ključ

Centar dešavanja

Modul snabdevanja postaje epicentar inovacija zahvaljujući AI integraciji u ASW-ov ERP sistem. Jedan od ključnih primera je automatizacija procesa predviđanja potreba skladišta i maloprodajnih objekata. Korišćenjem AI algoritama, sistem analizira istorijske podatke, sezonske trendove i druge faktore kako bi precizno predvideo potražnju za robom. Ovo omogućava kompanijama da optimizuju svoje zalihe, minimiziraju gubitke i poboljšaju efikasnost lanca snabdevanja.

PCPress.rs Image

Dodatno, ASW-ova AI integracija omogućava optimizaciju ruta za transport robe. Pomoću naprednih algoritama, sistem analizira geografske faktore, saobraćajne uslove i druge varijable kako bi predložio najefikasnije rute dostave. Na taj način, kompanije mogu smanjiti troškove transporta, poboljšati vreme dostave i pružiti bolje iskustvo kupcima.

Osim toga, ASW Inženjering neprestano radi na unapređenju svojih AI rešenja kako bi klijentima obezbedio najnovije tehnološke inovacije. Kroz kontinuiranu integraciju veštačke inteligencije u softverske sisteme, ASW stvara temelj za budući uspeh svojih klijenata, omogućavajući im da budu agilni, konkurentni i spremni za izazove budućnosti.

Napredna analitika omogućava korisnicima ASW sistema da postavljaju upite prirodnim jezikom i dobijaju relevantne informacije bez potrebe za dubokim poznavanjem statističke analize i programiranja. Ova tehnologija pruža prodavcima uvid u ključne podatke o ponašanju kupaca, omogućavajući im da donose informisane odluke o marketingu i strategiji cene.

asw:dominus sadrži 10 podsistema:

  1. Podsistem za administraciju i konfiguraciju

Podsistem za administraciju i konfiguraciju predstavlja ključnu kariku u prilagođavanju centralnog sistema specifičnim zahtevima korisnika. Pružamo napredne funkcije za laku administraciju prava pristupa, dijagnostiku sistema, definisanje šifarnika i konfigurisanje parametara svih podsistema, što omogućava potpunu kontrolu i usklađenost s poslovnim politikama i zakonskim propisima. Našim sveobuhvatnim alatkama korisnici mogu efikasno upravljati sistemom, optimizovati operativne procese i ostvariti maksimalnu vrednost iz svog informacionog sistema.

2. Finansijski podsistem

Finansijski podsistem pruža sveobuhvatnu podršku svim ključnim funkcijama finansijske operative, kroz više modularnih rešenja. S modulima za evidenciju ulaznih i izlaznih računa, praćenje blagajne, vođenje izvoda i podršku procesu plaćanja obaveza, omogućavamo korisnicima preciznu kontrolu nad finansijskim procesima, efikasno upravljanje sredst­vima i optimalno knjiženje transakcija, pružajući sigurnost i usklađenost s propisima.

Pročitajte i:  Extreme Real Estate CRM:Rešenje za prodaju nekretnina

3. Knjigovodstveni podsistem

Knjigovodstveni podsistem pruža potpunu podršku za sve ključne funkcije knjigovodstva, kroz nekoliko specijalizovanih modula. S modulima za glavnu knjigu, knjigovodstvo kupaca i dobavljača, kao i završni račun, omogućavamo korisnicima precizno praćenje finansijskih tokova, knjiženje naloga i generisanje detaljnih izveštaja za efikasno upravljanje poslovnim procesima. Dodatno, naš podsistem za praćenje osnovnih sredstava omogućava detaljnu evidenciju svih promena, aktiviranje, popis i izveštavanje o osnovnim sredstvima, pružajući korisnicima potpunu kontrolu nad njihovom imovinom i optimalno vođenje knjiga.

4. Podsistem za upravljanje robnim tokovima

Podsistem za upravljanje robnim tokovima pruža sveobuhvatnu podršku trgovinskim operacijama kroz više specijalizovanih modula. S modulima za centralno upravljanje nabavkom, magacin, prodaju i distribuciju, robno knjigovodstvo i izveštavanje, omogućavamo korisnicima preciznu kontrolu svakog koraka u lancu snabdevanja, efikasno upravljanje zalihama, praćenje prodaje i generisanje detaljnih izveštaja za donošenje informisanih poslovnih odluka. Naša rešenja su prilagodljiva i omogućavaju personalizovane izveštaje i analize kako bi zadovoljila specifične potrebe korisnika.

5. Podsistem za praćenje osnovnih sredstava

Podsistem za praćenje osnovnih sredstava obuhvata poslovne funkcije evidentiranja svih promena na osnovnim sredstvima, od nabavke do otuđenja i knjiženje dokumenata. Moduli u okviru ovog podsistema su:

  • Osnovna sredstva
    Modul osnovna sredstva pokriva sve procese za upravljanje OS kao što su: evidentiranje osnovnog sredstva; promena vrednosti osnovnog sredstva; aktiviranje OS; popis OS; otuđenje osnovnog sredstva i izveštavanje.
  • Knjigovodstvo osnovnih sredstava
    Knjigovodstvo osnovnih sredstava podržava proces knjiženja dokumenata modula Osnovna sredstva. Konfiguracijom parametara definiše se koji se dokumenti knjiže i njihov način knjiženja.

6. Podsistem za upravljanje ljudskim resursima

Podsistem za upravljanje ljudskim resursima pruža efikasnu podršku u vođenju kadrovske evidencije, obračunu zarada i stimulacija. Kroz module kao što su Kadrovska evidencija, Obračun zarada i Obračun stimulacija, omogućavamo korisnicima da precizno prate podatke o zaposlenima, automatski obračunavaju zarade i stimulacije te generišu detaljne izveštaje. Naša rešenja su prilagodljiva, podržavaju različite vrste zarada i stimulacija i olakšavaju knjiženje obračuna zarada u glavnoj knjizi, pružajući korisnicima sveobuhvatno rešenje za efikasno upravljanje ljudskim resursima.

Pročitajte i:  Ko je Watson i čime se on bavi

7. Podsistem za monitoring materijala

Podsistem za praćenje materijala pruža sveobuhvatnu podršku u upravljanju procesima nabavke, skladištenja i knjiženja materijala. Kroz module kao što su Nabavka materijala, Magacini materijala i Magacini investicija omogućavamo korisnicima precizno praćenje stanja zaliha i vrednosti materijala. Dodatno, moduli poput Sitan inventar u upotrebi omogućavaju detaljno praćenje sitnog inventara, dok Materijalno knjigovodstvo omogućava efikasno knjiženje svih relevantnih dokumenata, pružajući korisnicima sveobuhvatno rešenje za efikasno upravljanje materijalima.

8. Podsistem za praćenje proizvodnje

Podsistem za praćenje proizvodnje omogućava centralizovano upravljanje proizvodnjom i prilagođava se specifičnim potrebama svakog tipa proizvodnje. Korisnici imaju potpunu kontrolu proizvodnog procesa.

9. Logistički podsistem

Podsistem za logistiku pruža sveobuhvatno rešenje za efikasno upravljanje tokovima robe i voznim parkom. Kroz module kao što su Warehouse Management System (WMS), Transport Management System (TMS) i Modul za praćenje utovara, pretovara i istovara transportnih kutija, omogućavamo detaljno praćenje, kontrolu i optimizaciju svih logističkih procesa. Naša tehnološka rešenja, uključujući integraciju sa RF terminalima i aplikacijama za mobilne uređaje, omogućavaju besprekorno vođenje evidencije i izvršenje transakcija u realnom vremenu, uz minimalan papirni rad.

10. Podsistem za upravljanje budžetom

Podsistem za upravljanje budžetom omogućava detaljno planiranje, praćenje i kontrolu troškova kroz definisanje budžeta po različitim parametrima, analizu varijacija u stvarnim i planiranim troškovima te generisanje relevantnih izveštaja za informisanje donosilaca odluka.

PCPress.rs Image

AI pomaže sve više

U skladu sa aktuelnim trendovima razvoja softvera i korišćenja veštačke inteligencije, ASW Inženjering postavlja standarde u industriji pružajući korisnicima jedinstvene mogućnosti za povećanje produktivnosti i koncentraciju na rast svog poslovanja. Svojim inovativnim pristupom, ASW Inženjering ne samo što transformiše način na koji kompanije posluju, već i postavlja temelje za budući uspeh u poslovnom svetu.

asw:dominus u brojkama

  • Preko 30.000 registrovanovih korisnika
  • Preko 5.000.000 generisanih faktura godišnje
  • Preko 150 inženjer godina utrošeno na razvoj i unapređenje asw:dominus-a

Korisna adresa: asw.eu/sr

Facebook komentari:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *