BIZIT plus

Oboren Ginisov rekord u gledanju televizije

Pet mladih Austrijanaca oborilo je rekord u gledanju televizije koji su pre 15 meseci postavili Kanađani. Naime, austrijski tim gledao je sadržaj na LG OLED televizoru sat vremena duže, tačnije puna 92 sata.

LG LG TV maraton_Fotografija 2

Zvanični predstavnik Ginisove knjige rekorda potvrdio je postavljanje novog rekorda i uručio sertifikate pobednicima, koji su izabrani za takmičenje među više od 400 zainteresovanih koji su se prijavili putem fejsbuk stranice kompanije LG. Osim dodele sertifikata, kompanija LG je nagradila svakog učesnika novim televizorom i TV pretplatom u trajanju od 12 meseci.

Pet učesnika, od kojih jedan i „naše gore list“, Živan Pajkanović (23), gledali su različite programe na LG OLED televizoru neprekidno četiri noći i pet dana, sa pauzama od pet minuta na svakih sat vremena. Kompanija LG Electronics, sponzor događaja, obezbedila je takmičarima studio u popularnoj prodavnici nameštaja u jednoj od najposećenijih šoping ulica u Beču. Studio koji podseća na dnevni boravak, bio je opremljen foteljama, sobnim biciklom, frižiderom i, što je najvažnije, LG OLED televizorom dijagonale 55 inča.

Pročitajte i:  LG podiže svest o ugroženim životinjskim vrstama

„Izuzetno smo zadovoljni smo što su momci uspešno oborili rekord. OLED televizori pružaju superiorno iskustvo gledanja, što je našim učesnicima svakako olakšalo učešće. Čestitamo pobednicima i strastvenim ljubiteljima televizije na postignutom rekordu“, izjavio je Markus Verner, marketing menadžer kompanije LG Electronics Austria. LG LG TV maraton_Fotografija 3

Facebook komentari: