Od danas možete da kupite Samsung Galaxy Note 8 i kod nas

Samsung Galaxy Note 8 od danas je dostupan na srpskom tržištu u crnoj i zlatnoj boji kućišta po maloprodajnoj ceni koja iznosi 126.999 dinara.

PCPress.rs Image

Samsung Galaxy Note 8 kao i modeli iz S8 serije ima Infinity ekran, sa nešto većom dijagonalom – 6,3 inča ili 16 cm. S Pen olovka je unapređena i moguće je koristiti za nove načine interakcije sa pametnim telefonom poput deljenja animiranog teksta ili crteža na društvene mreže i druge platforme koje podržavaju GIF-ove. Galaxy Note 8 model ima i dve zadnje kamere od po 12 MP sa optičkom stabilizacijom slike na širokougaonom i telefoto objektivu, kao i prednjom kamerom od 8 MP, sa auto-fokusom za oštre selfi fotografije i video razgovore.

Samsung Galaxy Note 8 i S Pen olovka su otporni na vodu i prašinu (standard IP68), a po ekranu je moguće pisanje i kada je mokar. Uređaj podržava brzo bežično punjenje i nudi spektar opcija za biometrijsku autentifikaciju. Pametni telefon Samsung Galaxy Note 8 će moći da se kupi kod operatora MTS-a, Telenor-a i Vip Mobile kao i maloprodajnih partnera: CT, Gigatron, Handy, Positive line i Roaming.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Veštačka inteligencija u fokusu: promovisana nova linija inovativnih kućnih aparata, televizora i pametnih zvučnika kompanije Samsung
SBB

Tagovi: , , , , , , , , , ,