BIZIT plus

Odlaže se predstavljanje preklopnog Motorola Razr telefona

Izgleda da odlaganje postaje tradicija kada su preklopni telefoni u pitanju. Tradiciju je ustanovio Samsung koji je više puta odlagao datum početka prodaje svog Galaxy Fold modela. Odmah ju je prihvatio i Huawei koji je dva puta odlagao promociju Mate X preklopnog telefona, a izgleda da će im se priključiti i Motorola.

PCPress.rs Image

Prvobitno je najavljeno da će rezervacije za ove telefone biti otvorene 26. decembra, a da će prodaja početi 9. januara naredne godine. Međutim, kompanija je objavila da će malo pomeriti te rokove, srećom ne zbog problema u radu ili dizajnu telefona, već zbog prevelike potražnje. Motorola je procenila da neće biti u stanju da isporuči dovoljan broj telefona prvog dana prodaje i rešila je da sebi da još malo vremena kako bi se napravila veća inicijalna proizvodnja.

Prema njihovim rečima, smatraju da je bolje da svi kupci sačekaju nekoliko dodatnih dana, nego da se desi da ljudi koji su na vreme naručili i platili svoje telefone, ne uspeju da ih dobiju na vreme.

Pročitajte i:  Vlasnici Motorola telefona dobijaju moćnu aplikaciju za produktivnost

Iako po specifikacijama pomalo zaostaje za svojim konkurentima, Motorola Razr ima dve ogromne prednosti – cenu koja je znatno niža od konkurentskih modela, kao i dizajn i dimenzije (jer će ovo verovatno biti jedini preklopni telefon u narednom periodu koji će korisnici moći komotno da stave u džep).

U saopštenju kompanije nisu dati novi datumi, ali je navedeno da ne očekuju značajnije pomeranje rokova.

Izvor: Engadget

Facebook komentari: