Zebra

Održan EMC Forum Lead Your Transformation

Ovogodišnji EMC Forum održan je u Beogradu 11. oktobra 2013. godine u hotelu Hyatt Regency pod sloganom Lead Your Transformation. Preko 500 učesnika imalo je prilike da čuje najnovije informacije o tome kako Cloud i Big Data mogu da transformišu poslovanje.

3. EMC Forum 2013Na EMC Forumu je bilo reči i o ubrzanom tempu transformacija i o neverovatnim mogućnostima koje nude poslovanju.

Namenjeni IT menadžmentu i rukovodiocima, tehničkim arhitektama, data naučnicima i storage menadžerimana, na Forumu je takođe prezentovano kako najnovija backup rešenja, u kombinaciji sa Big Data sigurnosnim analizama, mogu da obezbede sigurnosnu infrastrukturu u Cloud-u.

Na Forumu se između ostalih prisutnima obratio i Dinko Eror, EMC VP EMEA PreSales. On je predstavio najnovije trendove i rešenja iz ovih oblasti, kao i dostignuća i razvoj EMC kompanije.

Događaj u Beogradu čini deo EMC Foruma koji se održavaju u 33 zemlje širom Evrope, Srednjeg Istoka i Afrike. Na Forumu su se takođe predstavili i sponzori EMC kompanije, čije su štandove posetioci imali priliku da posete.

 

Facebook komentari:
SBB