Data centri 2024

Održan humanitarni CS: GO turnir

Juče je završen drugi po redu Humanitarni CS:GO turnir u organizaciji kompanije Quantox Technology. Na turniru je učestvovalo 35 ekipa, a 45 kompanija i medijskih partnera je podržalo događaj.

PCPress.rs Image

Timovi koji su, nakon višečasovne igre, osvojili prva tri mesta su:

1. Mesto – Quantox Technology
2. Mesto – Mad Head Games
3. Mesto – Vega IT

Prikupljen novac za lečenje male Nađe Đerović

Ono što je najvažniji broj ovog turnira jeste suma od 1.853.000 dinara koliko je sakupljeno za pomoć u lečenju male Nađe Đerović koja se leči od cerebralne paralize. Organizacijom drugog po redu turnira je još jednom dokazano da je IT zajednica složna i jaka i da svi zajedno pokušavamo da doprinesemo i da pomognemo onda kada je to najpotrebnije.

PCPress.rs Image

Turnir postaje tradicionalna stvar i nadamo se da će, u godinama koje dolaze, nastaviti da novac usmerava na prava mesta a da će se sve više i više kompanija pridruživati. Turnir podstiče ljude na humanost, na solidarnost i ujedinjenje u ispunjenju glavnog cilja. Moto je: Kroz zabavu do značajnih sredstava onima kojima je to zaista neophodno.

Radi podsećanja, humanitarni turnir se prvi put održao prošle godine kada je fond od 3.242.000 dinara doniran institucijama i organizacijama za borbu protiv korona virusa.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,