Računari i Galaksija

Održan Panasonic Trade Show 2013

Kompanija Panasonic je 13. maja u Zagrebu održala svoj, sada već tradicionalni Trade Show. Posetiocima, koje su činili distributeri i predstavnici medija, predstavljeni su novi proizvodi i tehnologije iz oblasti foto, multimedije, telefonije, bele tehnike i potrošačke elektronike.P1000815

Pod sloganom “ Sve što voliš na jednom mestu” prikazana je tendencija povezivanja svih uređaja međusobno i deljenja sadržaja. U cloudu se može nalaziti sadržaj sa televizora, smart i dect telefona, tableta, kamere i fotoaparata pa čak i kućnih uređaja kao što su frižider i veš mašina.  Akcenat je stavljen na funkciju “Swipe and share 2.0” pomoću koje je moguće jednim potezom prebaciti dokument sa ekrana mobilnog telefona na TV i tablet ili obrnuto, a televizor je stavljen u centar kao mesto na kome se nalaze svi bitni dokumenti (fotografije, video-zapisi…)
Od novih proizvoda koji su predstavljeni, izdvojili bismo nove Smart VIERA LED LCD i plazma televizore za 2013. koji u potpunosti redefinišu pojam kućne zabave svojim naprednim funkcijama za prilagođavanje personalizovanog TV doživljaja, unapređenim kvalitetom slike, povećanom povezivošću i vrhunskim dizajnom.
VIERA LED LCD asortiman nudi 28 modela televizora u devet novih serija – uključujući predvodnike WT60 i DT60 modele – s veličinama ekrana od 19 do 60 inča. VIERA plazma  donosi 16 novih modela od 42 do 65 inča vođenih Smart VIERA ZT60 serijom.

Pročitajte i:  Utisak godine: Skupo, al’ OLED

P1000817

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , ,