Epson štampači sa Ink Tank System tehnologijom

Kompanija Epson predstavila je nove modele štampača koji koriste sistem rezervoara za mastila (engl. Ink Tank System) velikog kapaciteta na specijalizovanom partnerskom seminaru u Beogradu.

Epson ITS seminar_1Prvi modeli iz L serije koji koriste ovu tehnologiju pojavili su se na našem tržištu prošle godine, a serija je sada dopunjena unapređenim multifunkcijskim modelima sa podrškom sa Wi-Fi, mobilno štampanje i ADF funckionalnošću. Pored njih, predstavljeni su i monohromatski štampači iz WorkForce M serije, namenjeni poslovnim korisnicima koji žele da smanje troškove štampe.

Izloženi su bili modeli L355 i L550 za opštu primenu, WorkForce M105 za kancelarijska okruženja i foto štampač L800 koji je korišćen za štampanje fotografija visokog kvaliteta.

“Epson je jedini proizvođač na svetu koji zahvaljujući Micro Piezo tehnologiji (koja ove godine obeležava 20 godina postojanja) krajnjem korisniku može ponuditi najnižu cenu po odštampanom dokumentu i fotografiji”, izjavio je Renato Vinćenti, marketing menadžer za razvoj u kompaniji Epson.

“Današnjem korisniku je veoma važna isplativost prilikom dugoročnog korišćenja uređaja, a ne samo cena hardvera. Mastilo, radni vek i štednja energije su faktori koji postaju najvažnije stavke pri kupovini”, istakao je Vinćenti.

Pročitajte i:  Doživite svaki otkucaj ritma u svojoj dnevnoj sobi

Dodatne informacije o Ink Tank System proizvodima možete pronaći ovde.

Facebook komentari: