BIZIT plus

Održana Net++ IT security konferencija – Symantec Knights

U četvrtak, 16. maja 2019. godine, kompanija Net++ technology je održala četvrtu veliku godišnju IT Security konferenciju, pod nazivom “Symantec Knights“. Izazvala je veliko interesovanje IT Security profesionalaca koji su imali prilike da saznaju korisne informacije o novim i starim pretnjama na malo drugačiji, zanimljiviji način, kao i da se upoznaju sa bezbednosnim rešenjima koja im mogu pomoći da se od njih zaštite. Fokus je bio na rešenjima Symantec-a, čiji je kompanija Net ++ Gold partner duži niz godina, i jedini u Srbiji.

PCPress.rs Image

Na konferenciji je kroz seriju predavanja prikazana anatomija cyber napada po fazama, od izviđanja do lova na napadače, uz moguća Symantec rešenja za uspešnu odbranu u svakoj od faza. Između ostalog, Net ++ je predstavio sledeća rešenja:

  • Symantec Endpoint Protection (SEP) – Pruža superiornu, višeslojnu zaštitu kako bi se zaustavile pretnje bez obzira na način na koji se napadaju krajnje tačke – računari i serveri. U pitanju je vodeće rešenje na tržištu antivirusa sledeće generacije.
  • Symantec Endpoint Threat Defense for Active Directory – jedno od retkih rešenja na tržištu koje pruža zaštitu za Active Directory (AD), najčešću tačku napada.
  • Symantec Email Security.cloud – Najkompletnije rešenje za email bezbednost na tržištu, sa najbržom implementacijom.
  • Symantec Messaging Gateway – Email zaštita od naprednih pretnji i anti-spam zaštita za on-premise okruženja.
  • Symantec VIP – Zaštita od krađe kredencijala kroz dvofaktorsku autentifikaciju (2FA).
  • ProxySG i Advanced Security Gateway (ASG) – Zaštita od sofisticiranih web pretnji.
  • SSL Visibility Appliance – Pruža uvid u bezbednosne „mrtve tačke“, odnosno omogućava dekripciju SSL saobraćaja koji danas već čini preko 80% ukupnog web saobraćaja.
  • Symantec Endpoint Detection and Response (EDR) – Pruža istragu incidenata i remedijaciju koristeći integrisane EDR sposobnosti SEP-a. Obavlja detekciju, lov, izolaciju i eliminisanje pretnji na svim endpointima.
  • Cloud Access Security Broker (CASB) – Predstavlja najširu i najdublju zaštita za aplikacije u cloudu.
Facebook komentari:
Pročitajte i:  Zatvaranje registracija za DIDS 2024