BIZIT plus

Sony predstavio nove Bluetooth slušalice

Sony je predstavio nove modele Bluetooth slušalica – popularne “bubice”, vodootporne slušalice, kao i luksuzni model.

sonysluške

Među njima je luksuzni model slušalica MDR-1ABT, prvo izdanje Sony slušalica sa LDAC tehnologijom omogućava prenos visokokvalitetnog bežičnog zvuka putem Bluetootha. Prenošenjem tri puta više podataka u odnosu na obične Bluetooth konekcije, ovaj  kodek omogućava emitovanje originalnog zvuka, bez kašnjenja sa kompatibilnih uređaja, kao što je zvuk visoke rezolucije muzičkog plejera NV-ZKS2 Walkman, navodi se u zvaničnom saopštenju.

Udobnost je zagarantovana ergonomskim jastučićima za uši i dizajnu koji udobno prijanja oko uha. Tu je i senzor osetljiv na dodir koji se nalazi sa strane slušalica, a koji omogućava preskakanje numera, preuzimanje telefonskih poziva ili podešavanje jačine zvuka jednostavnim pokretima prstiju.

Tu su i MDR-ZX770BN slušalice koje su, zahvaljujući svom praktičnom dizajnu, jednostavno sklopive i okretne, pa će vam uštedeti prostor u torbi, dok će vreme reprodukcije od 13 sati između punjenja baterija omogućiti da bezbrižno uživate u dugom letu ili vožnji.

Sony je predstavio i novi model „bubica“, MDR-ZX330BT slušalice koje idu oko uva, a  bogat izbalansirani zvuk nudi jedinica drajvera veličine od od 30 mm. Baterija traje do 30 sati.

Pročitajte i:  Sony je navodno pauzirao proizvodnju PSVR 2  

Ljubitelji aktivnih treninga će naročito ceniti izvanrednu udobnost koju pruža model otporan na vodu, MDR-AS600BT, kažu iz kompanije Sony. Ove slušalice imaju ugrađeni mikrofon koji možete aktivirati jednim klikom i veoma jednostavno preuzeti sve dolazne pozive na telefonu.

Facebook komentari: