Okrugli sto o pametnoj tehnologiji koja nas okružuje

Kako su evoluirale tehnika i tehnologija, koliko smo okruženi pametnim uređajima, koliko nam pomažu a koliko odmažu na svakodnevnom nivou? Ovo je samo deo tema kojima će se baviti okrugli sto koji, u Domu omladine večeras u 19h organizuje Društvo za informatiku Srbije.

PCPress.rs Image

Govornici će biti dr Petar Kočović, IKT ekspert, Dejan Ristanović, glavni i odgovorni urednik, PC Press i Miloš Žikić, predstavnik Heapspace zajednice. Tema ovog okruglog stola je “Novo IKT okruženje na poslu, ulici i u kući“, pa će govornici imati prilike da diskutuju o aktuelnim temama kao što su: roboti na poslu, elektromobili i samovozeći automobili na ulici, pametni uređaji u domaćinstvu (frižideri, šporeti, video nadzor…), elektronski dnevnik u školi, besplatna komunikacija preko vajbera, besplatno punjenje mobilnih telefona, pametni vodič kroz gradsku gužvu, ali i novoj generaciji pametnih telefona…

Voditelj okruglog stola je Nikola Marković iz Društva za informatiku Srbije, a skup se održava u tribinskoj sali, na 1 spratu.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  PC Press video: Kako do Midjourney vizuelnih rešenja, Ljubomir Ristić, Comtrade Group
SBB

Tagovi: , , , , , , , ,