BIZIT plus

OnePlus 9 neće imati periskopsku kameru

Jedan od najiščekivanijih modela u prvoj polovini 2021. godine je OnePlus 9. Kao i svake godine, špekulacije o hardveru i softveru neće izostati, međutim trenutno najviše pažnje na internetu privukla je informacija da OnePlus 9 neće doći sa periskop kamerom. Poznati “leaker” postavio je tu informaciju na kinesku društvenu mrežu Weibo nedavno, navodeći da će OnePlus 9 serija doći samo uz jedan telefoto objektiv, ali ne i sa periskop sočivom. 

PCPress.rs Image

Problemi zbog pandemije

Iako je veliki deo proizvođača u trećem kvartalu 2020. godine izbacivao na tržište telefone sa periskop zumom, sada izgleda da će veliki broj kompanija da se odluči za suprotnu odluku, i to jer se lanci nabavke nisu još povratili od posledica pandemije, ističe poznati leak-er. 

On dodaje da će i drugi proizvođači koji će u 2021. godini izbacivati uređaje sa Snapdragon 888 čipovima ostaviti uređaje bez periskop kamere, međutim važno je napomenuti da OnePlus proizvodi, ni do sada nisu imali ovaj vid zum kamere, piše tech portal. Ako je verovati tipsterima, OnePlus telefoni će od 2021. godine, poput Huawei-ja, dolaziti sa Leica kamerama. 

Izvor: Firstpost

Facebook komentari: