ERP 2024

Originalni Red Dead Redemption stiže za PS4 & Switch

Nakon godina spekulacija, Red Dead Redemption bi trebalo da se pokrene na PS4 i Nintendo Switch. Ovo je originalno izdanje iz 2010, a ne remaster o kome se dugo priča. Igra kreće u prodaju 17. avgusta.

reddeadredemption2pc

Rockstar se fokusira na nove naslove

Ovo je digitalna verzija, ali fizičko izdanje sledi 13. oktobra. Iako je ovo direktan port, izdanje uključuje Undead Nightmare DLC, zombi kampanju koja je tog dana dodata izdanju igre godine. Kombinovani paket košta 50 dolara, što se čini mnogo za direktan port igre stare 13 godina koja nije ažurirana da bi omogućila 4K vizuelne prikaze ili brži broj kadrova. Takođe, portovi neće podržavati multiplayer.

Što se tiče potencijalnog ažuriranja sledeće generacije, izgleda da nema ništa od toga. Kotaku izveštava da je Rockstar odložio projekat nakon debakla oko loše performanse rimejka GTA trilogije. Kompanija se fokusira na nove naslove, poput predstojećeg GTA VI, umesto na rimejkove.

Za neupućene, originalni Red Dead Redemption je i duhovni naslednik starije igre pod nazivom Red Dead Revolver, ali se zapravo dešava nakon događaja u Red Dead Redemption 2. Prati bivšeg odmetnika Džona Marstona dok okuplja neke od bandi članovi koji zauzimaju centralno mesto u nastavku. To je još uvek prostrana avanturistička igra otvorenog sveta, poput RDR2, ali sa fokusiranijom naracijom i strukturom.

Izvor: Engadget

Facebook komentari: