Top50 Glas publike

Orlov let se nastavlja uz Sony action kameru

Orao belorepan nastavlja avanturu po najlepšim svetskim metropolama, a ovog puta zajedno sa svojim carskim prijateljem, orlom krstašem, obilazi prestonicu Velike Britanije. Vinuvši se sa Zlatne galerije katedrale Svetog Pavla, ova dva orla su preletela preko balkona gradske većnice ka čuvenom Tower Bridge mostu, Greenwich opservatoriji, pa sve do vrha tornja, ArcelorMittal Orbit, smeštenog u srcu Olimpijskog parka.

Eagle_Olympic Park_Action Cam

Ovaj kratak video nikoga ne ostavlja ravnodušnim i pruža nesvakidašnju panoramu Londona,dok je njegov krajnji cilj podizanje svesti o ugroženim vrstama kojih je sve više. Internacionalna izložba Here today u saradnji sa Artwise udruženjem kustosa, pobrinula se da zajedno sa 50 poznatih umetnika, među kojima su i Endi Vorhol, Ser Piter Blejk, Daglas Gordon, ukaže na veliki značaj i ulogu prirode koju često zapostavljamo u našoj urbanoj, užurbanoj svakodnevici.

PCPress.rs Image

Žak Olivije Traver, koji je na čelu neprofitne organizacije FREEDOM, i ovog puta je pokazao izuzetne trenerske veštine sa orlovima, kako po pitanju letenja, tako i po obuci za preživljavanje koja im obezbeđuje dužu egzistenciju. Organizacija FREEDOM i ovog puta se poslužila Sony HDR-AZ1VR Action kamerom, koja je zahvaljujući svojoj maloj gramaži veoma jednostavno pričvršćena na orlova leđa.

Video možete pogledati na linku

https://www.youtube.com/watch?v=C94x-xTk4j4&feature=youtu.be

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,