ERP 2024

Osvojite putovanje u Diznilend

Miki Maus će ove godine proslaviti svoj jubilarni devedeseti rođendan, što je jedinstvena prilika da obradujete svoje klince i posetite pariski Diznilend. U tome će vam pomoći Banka Intesa i Mastercard koji organizuju svoju tradicionalnu godišnju nagradnu igru u okviru koje korisnici Mastercard kreditnih kartica mogu osvojiti putovanje u Diznilend.

PCPress.rs Image

Nagradna igra otvorena je za sve korisnike Mastercard kreditnih kartica Banke Intesa u periodu od 01.10 do 28.10. 2018. godine. Sve što je potrebno da uradite je da u ovom periodu svojom karticom platite račun na bilo kom prodajnom mestu, obavite transakciju putem internet kupovine ili podignete novac na bankomatu u vrednosti od najmanje 2.500 dinara u Srbiji, a minimum 20 evra u inostranstvu.

Učešće u nagradnoj igri potvrđujete registracijom obavljene transakcije na sajtu www.bancaintesa.rs . Četiri najsrećnija učesnika osvojiće paket aranžman „Mickey’s 90th Birthday-World’s Biggest Mouse Party“ koji obuhvata povratne avio karte Beograd-Pariz, dva noćenja u hotelu „Newport Bay Club Hotel“, prisustvo na četiri radionice u hotelu pod nazivom „Mickey’s Birthday Card“, „Mickey’s Mania“, „Minnie’s Cake&Sweet“ i „Mickey’s Dance“, kao i polise putnog zdravstvenog osiguranja tokom perioda trajanja aranžmana.

Pobednici nagradne igre biće izvučeni 30.10.2018. nasumičnom kompjuterskom selekcijom, a svoje nagrade biće u mogućnosti da iskoriste u periodu od 30.11 do 02.12.2018. godine.

 

 

 

Facebook komentari: