Top50 Glas publike

SAP NOW: Inovacije na polju informacionih tehnologija

Ovogodišnja SAP NOW konferencija, koju organizuje SAP West Balkan 9. oktobra, baviće se pitanjima kao što su, šta zapravo predstavlja inteligentno poslovanje, kako digitalizacija povezuje ljude, procese i stvari i koje mogućnosti pruža digitalizacija? Jedan od govornika biće Timo Eliot, evanđelista SAP-a, i stručnjak u oblasti analitike, veštačke inteligencije i mašinskog učenja. Eliot će predstaviti najnovije vesti u svom polju, govoriće o mogućnostima inovativnih tehnologija koje donosi SAP upotpunjeno konkretnim primerima i statistikama.

PCPress.rs Image

Nikos Lambridis sa Instituta za neuro-menadžment i neuro-trener, publiku će upoznati sa otkrićima na polju neuronauke i njhovoj vezi sa digitalizacijom. Instruktor i trener za menadžment multinacionalnih kompanija kroz temu “Poštovanje i negovanje ljudske prirode u poslu” specijalizovao se za istraživanja na polju neuronauke i njihovoj primeni u menadžmentu. O načinima na koje komapnije mogu da obnove odnose sa potrošačima uz pomoć savremenih tehnologija govoriće Ivan Grujović, regionalni menadžer SAP-a, dok će Tamara Todorović, projektni menadžer Kalidus Klaud predstaviti svoju kompaniju koja je od ove godine deo SAP-a i objasniti prednosti novog SAP portfolija.

Pročitajte i:  Sampro: Optimizacija magacinskih procesa u službi napretka

Tokom konferencije, SAP će organizovati i panel diskusiju iz oblasti ljudskih resursa „Time to love your work again!“ kako bi stručnjaci razmotrili situaciju, trendove i izazove u oblasti ljudskih resursa i digitalne transformacije u toj oblasti.

„Na konferenciji ćemo pričati o transformativnim tehnologijama i njihovoj ulozi u poslovanju. Jedan od glavnih ciljeva ove konferencije jeste razmena iskustva, a posetioci će imati priliku da na licu mesta isprobaju najnovija SAP demo rešenja,“ rekla je Žuna Ljubičić, marketing menadžer kompanije SAP West Balkans.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , ,