OTP banka: Do keš kredita mobilnim telefonom

OTP banka Srbija je tokom pandemije ostala posvećena inovacijama, kako bi digitalizovala svoje usluge i proizvode i omogućila dalji razvoj beskontaktnih i digitalnih servisa u našoj zemlji. Ovog meseca, banka je lansirala mKeš – opciju koja klijentima omogućava da preko svog mobilnog telefona realizuju dinarski keš kredit sa fiksnom kamatnom stopom, potpuno online u okviru m-bank aplikacije.

PCPress.rs Image

Brzo i jednostavno do keš kredita

Brzo i jednostavno, odabirom opcije mKeš klijent unosi iznos kredita, bira period otplate i popunjava ostala obavezna polja kako bi imao kalkulaciju i definisao parametre koji mu najviše odgovaraju. Potom se odvija preuzimanje nacrta dokumenata potrebnih za odobrenje kredita, a zatim se potvrđuje davanje saglasnosti banci za dobijanje izveštaja Kreditnog biroa. Ako je klijent saglasan, nastavlja dalje i prenosi svoja potrebna dokumenta (ličnu kartu, potvrdu o zaposlenju i sl.), čime je zahtev za kredit potpuno kompletiran.

Tada stiže finalno odobrenje, klijent preuzma sva konačna dokumenta i saglasi se elektronski – unosom svog PIN-a, i novac vrlo brzo stiže na račun!

Inovacije za lakši život

Sa istim ciljem, OTP Banka je nedavno svim korisnicima iPhone, Apple Watch, iPad ili Mac uređaja, omogućila Apple Pay – beskontaktno plaćanje MasterCard platnim karticama banke. Za korisnike Android operativnog sistema na raspolaganju ostaje mCard „mobilni novčanik“ koji omogućava plaćanje na POS terminalima, bez upotrebe keša.

Takođe, na sajtu banke se nalazi 10 važnih saveta za bezbednije i odgovornije postupanje tokom pandemije uz pomoć beskontaktnih i digitalnih servisa OTP banke.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,