Vertiv

OTP banka: Do keš kredita mobilnim telefonom

OTP banka Srbija je tokom pandemije ostala posvećena inovacijama, kako bi digitalizovala svoje usluge i proizvode i omogućila dalji razvoj beskontaktnih i digitalnih servisa u našoj zemlji. Ovog meseca, banka je lansirala mKeš – opciju koja klijentima omogućava da preko svog mobilnog telefona realizuju dinarski keš kredit sa fiksnom kamatnom stopom, potpuno online u okviru m-bank aplikacije.

Brzo i jednostavno do keš kredita

Brzo i jednostavno, odabirom opcije mKeš klijent unosi iznos kredita, bira period otplate i popunjava ostala obavezna polja kako bi imao kalkulaciju i definisao parametre koji mu najviše odgovaraju. Potom se odvija preuzimanje nacrta dokumenata potrebnih za odobrenje kredita, a zatim se potvrđuje davanje saglasnosti banci za dobijanje izveštaja Kreditnog biroa. Ako je klijent saglasan, nastavlja dalje i prenosi svoja potrebna dokumenta (ličnu kartu, potvrdu o zaposlenju i sl.), čime je zahtev za kredit potpuno kompletiran.

Tada stiže finalno odobrenje, klijent preuzma sva konačna dokumenta i saglasi se elektronski – unosom svog PIN-a, i novac vrlo brzo stiže na račun!

Inovacije za lakši život

Sa istim ciljem, OTP Banka je nedavno svim korisnicima iPhone, Apple Watch, iPad ili Mac uređaja, omogućila Apple Pay – beskontaktno plaćanje MasterCard platnim karticama banke. Za korisnike Android operativnog sistema na raspolaganju ostaje mCard „mobilni novčanik“ koji omogućava plaćanje na POS terminalima, bez upotrebe keša.

Pročitajte i:  OTP banka: Završena najkompleksnija bankarska integracija

Takođe, na sajtu banke se nalazi 10 važnih saveta za bezbednije i odgovornije postupanje tokom pandemije uz pomoć beskontaktnih i digitalnih servisa OTP banke.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,