ERP 2024

9. septembra saznajemo sve o Playstation 5?

Pojavile su se nove informacije koje bi, ukoliko su istinite, trebale da znače da ćemo veoma brzo saznati sve o famoznoj Sony PS5 konzoli. Naime, očekuje se da će se 9. septembra održati prezentacija na kojoj će biti otkriveno sve – hardver, korisnički interfejs, datum pojavljivanja, PlayStation 5 igre…jednom rečju, sve što treba znati o novoj konzoli.

PCPress.rs Image

Playstation 5 bez tajni

Mnogo toga se već zna o nasledniku popularne Playstation familije igračkih konzola, ali će ovo biti manifestacija na kojoj će sve što treba znati o novoj platformi biti predstavljeno skupa, i što je takođe važno, od strane zvaničnika same kompanije. Ne očekuje se da sama konzola postane dostupna tog dana – naprotiv, ona će verovatno stići tek krajem godine, taman za sezonu praznika.

Igrači će svakako želeti da saznaju dodatne informacije o hardveru konzole, vide kako će izgledati korisnički interfejs, ali i saznaju više informacija o samim igrama, koje bi trebale biti poenta svega, zar ne? Na spisku igara koje bi trebale biti ovom prilikom najavljene su Spider-Man: Miles Morales, Ratchet & Clank, Gran Turismo 7, Demon’s Souls, Godfall i Returnal, dok će biti pokazan i trejler za Horizon: Forbidden West.

Pročitajte i:  Sledeći DLC Final Fantasy XVI uskoro 

PCPress.rs Image

Takođe, očekuje se da će biti otkriveni novi detalji u vezi sa Call of Duty: Black Ops Cold War naslovom, a SIE Japan Studio planira da otkrije “novu veliku horor igru”. Fanovi se nadaju da bi ovom prilikom mogao biti najavljen novi Silent Hill naslov, ali za sada nema nikakvih preciznijih informacija u tom smislu. U svakom slučaju, događaj je za nekih desetak dana i nema sumnje da će se do tada znati daleko više.

Izvor: Notebookcheck

Facebook komentari: