BIZIT 2022

Otvorena nova Telenorova pilot prodavnica

Marek Slacik, izvrsni direktor marketinga i prodaje Telenora otvara prodavnicu u Merkatoru 10. oktobar 2011 Telenorova pilot prodavnica, otvorena u tržnom centru “Stari Merkator” odlikuje se modernim dizajnom, jasno podeljenim po vrstama ponude. Kupcima će biti omogućeno da na licu mesta testiraju sve proizvode iz Telenorove ponude – telefone, tablet računare i laptopove. U skladu sa idejnim i prostornim rešenjima primenjenim u ovoj prodavnici, biće redizajnirane sve postojeće prodavnice širom Srbije i otvorene nove.
„Industrija mobilnih telekomunikacija se veoma brzo menja. Lansiramo ne samo smart telefone već i druge uređaje kao što su tablet računari i laptopovi, što stvara potrebu za drugačijim pristupom dizajnu prodavnica, kako bi se kupcima omogućilo da izaberu pravi proizvod u skladu sa svojim potrebama. Naša ambicija je da postavimo nove standarde za kupce u pogledu iskustva kupovine u prodavnicama“, izjavio je Marek Slačik, direktor marketinga i prodaje Telenora.

Nakon velikih investicija u Pametnu mrežu, ovaj novi koncept prodavnica predstavlja nastavak Telenorovih ulaganja u Srbiji u cilju širenja maloprodajne mreže širom zemlje.

Širenje maloprodaje povezano je sa distributivnom mrežom na partnerskom nivou, što će omogućiti da i mala mesta u Srbiji imaju identične Telenor prodavnice kao i veliki gradovi. Novi dizajn će biti primenjen ne samo u Telenorovim prodavnicama već i u onima kojima upravljaju partneri.

Pročitajte i:  Samsung Galaxy Z Fold 4 - Sve bolji i bolji!

Izvor: Telenor

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,