BIZIT plus

Outlook je sada besplatan na Mac računarima

Alternativa osnovnoj Mail aplikaciji na Mac-u.

PCPress.rs Image

Outlook je sada dostupan preko App Store-a

Microsoft je sada omogućio besplatan Outlook za Mac računare. Ranije je bila potrebna pretplata na Microsoft 365 ili Office paket za korišćenje Outlook-a. Sada je Outlook dostupan preko App Store-a.

Microsoft predstavlja dobar dodatak za iOS. Sada, možete pregledati nedovršenu poruku na elektronskoj pošti na svom iPhone uređaju ako je niste završili na Mac-u. Nadolazeća funkcija Profiles će biti povezana s macOS-ovim načinima fokusiranja kako bi omogućila ograničenje obaveštenja kada se koncentrišete na rad. Kao i kod svih verzija Outlook-a, možete koristiti naloge e-pošte raznih usluga trećih strana, uključujući Gmail, iCloud i Yahoo.

Kompanija se ne stidi razloga koji stoje iza ovog poteza. Kompanija „obnavlja“ Outlook za Mac imajući na umu performanse, pouzdanost i pristupačnost. Besplatno preuzimanje bi moglo da podstakne usvajanje od strane korisnika. Naravno, ovo bi moglo da podstakne usvajanje Microsoft 365 i Office-a za klijente koji žele čvrstu integraciju između svog softvera za e-poštu i aplikacija za produktivnost.

Pročitajte i:  Apple program samopopravke - Mac računari na M3 

Ova promena mogla bi da bude dosta korisna. Nema mnogo velikih servisa za e-poštu na Mac-u, pri čemu je Mozilla Thunderbird najznačajniji. Čak i ako Outlook nije uvek funkcionalan kao ostali, sada postoji jednostavan način da ga isprobate.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: ,