BIZIT plus

Ova kompanija će vam platiti 2400 dolara za 24 sata bez tehnologije

Teško je danas zamisliti život bez mobilnih telefona, međutim kako bi to izgledalo na 24 sata? Jedan ceo dan bez društvenih mreža, email-ova i video igara ili vesti. Jedna kompanija je spremna da Vam plati $2.400 da to i uradite. Reviews.org – kompanija koja testira proizvode i usluge, dizajnirane da učine vaš dom pametnijim – održava “Digital Detox Challenge“, gde će srećni učesnici biti plaćeni $2.400 da budu 24 sata bez tehnologije. 

PCPress.rs Image

Oni koji se prijave, dobiće određeno mesto, poput sefa gde će svu svoju tehonlogiju moći da ostave na 24 sata, odabraće dan koji im najviše odgovara u toku nedelje, kako bi počeli svoj izazov bez ekrana. Tehnologija koja nije dozvoljena ne uključuje mikrotalasnu rernu, ali uključuje telefone, tablete, pametne satove, TV, gejming koznole, kompjutere, laptopove ili bilo kakve druge pametne uređeje u kući.

Na kraju izazova, učesnici će priložiti svoje “screen time” izveštaje sa telefona kako bi dokazali da ih nisu koristili u toku jednog dana. Ovi izazovi se održavaju u Americi i u Australiji, a mogu da učestvuju svi preko 18 godina, a može da učestvuje svako ko je već umoran od posla, besomučnog pretraživanja interneta, gledanja serija unedogled ili igranja video igara bez prestanka.

Izvor: Reviews.org

Facebook komentari: