BIZIT plus

Panasonic najavio bežične slušalice True Wireless

Panasonic najavljuje početak prodaje dva modela pravih bežičnih slušalica (True Wireless Headphones) sa stabilnom vezom i izvanrednim performansama poziva sa pametnim telefonima. RZ-S500W (dostupne u dve opcije boja bela/crna) koje imaju vodeću u industriji*1 funkciju poništavanja buke. RZ-S300W (crna/bela/zelena) imaju kompaktnu veličinu (oko 17-milimetarski prečnik) sa stabilnom vezom.

PCPress.rs Image

Tehnologija Dual Hybrid Noise Cancelling

RZ-S500W primenjuju tehnologiju Dual Hybrid Noise Cancelling (dvostruka hibridna tehnologija za poništavanje buke) koja se sastoji od nekoliko kombinacija. Prvo, od tehnologija Feedforward Noise Cancelling (FF-NC) i Feedback Noise Cancelling (FB-NC). Drugo, od kombinacije analogne i digitalne obrade signala. One mogu da realizuju efekat poništavanja buke koji je vodeći u industriji u kategoriji pravih bežičnih slušalica.

Za potrebe FF-NC koji poništava buku koja se beleži van slušalica, primenjeni su filteri buke visokog reda (High-order Noise Filters) i oni reprodukuju signale koji se suprotstavljaju raznim obrascima buke kako bi se buka efikasno poništila.

Za FB-NC koji poništava buku koja se beleži unutar školjke slušalica, primenjuju se filteri buke koje kontroliše analogna obrada. Pošto analogna kontrola ima brzinu obrade sa veoma niskom zadrškom, buka uhvaćena unutar školjke može precizno da se poništi uz manje preostale buke. Dual Hybrid Noise Cancelling zbog toga nudi savršene okolnosti kako biste vi mogli potpuno da se posvetite svojoj muzici.

Pročitajte i:  Nothing Phone 2a: I dalje providan, i dalje zanimljiv

PCPress.rs Image

Stabilna veza

Prave bežične slušalice konvencionalnog tipa često izazivaju kratke prekide Bluetooth veze kada ste na mestu sa puno ljudi. Novi modeli nisu samo kompaktni već nude i izuzetno pouzdanu Bluetooth vezu kako bi se osiguralo slušanje bez prekida. Mala veličina postignuta je integracijom Bluetooth antene i senzora za dodir unutar kontrolne sekcije, dok je poboljšana stabilnost veze realizovana maksimalnim iskorišćavanjem delova antene. Zahvaljujući našem vlasničkom dizajnu strukture antene, performanse antene su maksimalne čak i u malom kućištu proizvoda.

Osim toga, sistem levo-desne nezavisne signalizacije (Left-Right Independent Signalling System) pomaže da se održi stabilna veza sa pravilnim balansom zvuka između desnog i levog kanala. RZ-S500W i RZ-S300W omogućavaju korisnicima da uživaju u imerzivnim iskustvima gledanja sadržaja u bilo kojoj situaciji.

Visokokvalitetan zvuk poziva

RZ-S500W/S300W primenjuju MEMS mikrofone visokih performansi i ugrađenu jedinstvenu strukturu lavirinta kućišta koja može da suzbije šum vetra. Smanjena je neprijatna buka, a performanse poništavanja buke i kvalitet poziva su poboljšani. Pored toga, RZ-S500W primenjuju tehnologiju formiranja snopa koja omogućava efikasno prenošenje glasa uz istovremeno suzbijanje ambijentalne buke radi postizanja jasnog kvaliteta poziva.

Pročitajte i:  MWC 2024: putovanje u (mobilnu) budućnost

PCPress.rs Image

Režim ambijentalnog zvuka

Jednostavnim dodirom senzora prebacuje se u režim (Ambient Sound režim) za beleženje spoljašnjih zvukova prilikom slušanja muzike. Dodirivanjem senzora u trajanju od dve sekunde, korisnik može da se prebacuje između „Noise Cancelling“ (poništavanje buke), „Ambient Sound“ (ambijentalni zvuk) i „OFF“ (isključeno).

Stilski i kompaktan dizajn

Zaobljeno telo udobno leži u ušima čak i tokom duge upotrebe. Ogromna količina 3D podataka o ušima pomogla je da se dizajniraju ugao i dužina otvora za zvuk. RZ-S500W dostupne su u dve boje dok su RZ-S300W dostupne u tri boje, a sve one imaju IPX4-ekvivalentne performanse otpornosti na prskanje. Kompaktno i lagano ležište za punjenje u istoj boji ima dizajn koji je jednostavan za nošenje.

PCPress.rs Image

Kompatibilne sa glasovnim asistentima (Siri / Google Assistant/ Alexa)

Funkcije pametnih telefona za glasovnu asistenciju kao što su Siri i Google Assistant mogu da se aktiviraju korišćenjem senzora za dodir na slušalicama. Amazon Alexa takođe može da se aktivira za korisnike koji imaju Alexa mobilnu aplikaciju. Kasnije ovog proleća*3, Amazon Alexa će takođe moći da se aktivira pomoću senzora za dodir na slušalicama.

Pročitajte i:  Huawei najavljuje lansiranje novog pametnog telefona

Panasonic Audio Connect aplikacija

Dostupne su različite funkcije instalacijom „Panasonic Audio Connect (free)“ aplikacije koja omogućava jednostavno uparivanje i početne postavke na telefonu.

Facebook komentari: