BIZIT plus

Panasonic: Novi ekran dijagonale 85 inča

TH-85PF12_slantKompanija Panasonic je predstavila ekran od 85 inča, deo serije od 12 proizvoda koje su zasnovane na tehnologiji NeoPDP koja obezbeđuje visok kvalitet slike u punoj HD rezoluciji. Novi ekran će biti u prodaji ove jeseni.

Nova plazma ima ekran koji odgovara veličini četiri panela dijagonale 42 inča, uprkos tome NeoPDP tehnologija obezbeđuje duplo bolje osvetljenje od prethodnih modela, uz manju potrošnju električne energije i visok kvalitet slike.

Tehnologija NeoPDP pruža i rezoluciju slike od 1080 linija i kontrast od 40000:1. Odlične karakteristike omogućavaju visok i realističan kvalitet slike na displeju debljine 99 mm. Masa novog modela je nešto niža 130 kg (to je 70% menja u odnosu na postojeći model dijgonale 103 inča).

Novi plazma televizor odgovara platnu za projekcije ili belim panelima kakvi se koriste u konferencijskim salama ili učionicama. Zbog velikog ugla vidljivosti i visokog kontrasta pogodan je za prezentacije i TV konferencije, a ako se postavi vertikalno, na ekranu je moguć prikaz ljudi u stojećem položaju. Zavaljujući dijagonali od od 85 inča, ovaj ekran može se koristit za elektronske bilborde, odnosno digitalne natpise.

Pročitajte i:  Novi 32-inčni 4K pametni monitor kompanije LG ima ugrađene Netflix i Google Calendar funkcije 

Novi plazma televizori sadrže mrežne konektore za upravljanje preko lokalne mreže, a Panasonic nudi i utičnice s jedinstvenom funkcijom u koje mogu biti ubačene do tri zamenjive priključne table čime je omogućeno da budu zadovoljene različite potrebe korisnika – od interaktivnih javnih izlaganja do video konferencija.

Facebook komentari: