Partner BIZIT 2020 konferencije: Strauss Adriatic

Bliži nam se i jesen, u istoj atmosferi u kojoj smo proveli proleće i leto. Odmori i svakodnevica bili su drugačiji, sve obaveze uključujući i one poslovne bile su određene novom realnošću pandemije koronavirusa. Nismo mogli da putujemo gde smo hteli, da održavamo sastanke uživo, ni da se družimo i bezbrižno pijemo kafu u omiljenim kafićima. Iako nam nova stvarnost nameće i nova pravila, za prvu jutarnju kafu kod kuće, punu sunca i topline, ne postoje granice, ali ni za BIZIT konferenciju čiji će partner i ove godine biti Strauss Adriatic.

PCPress.rs Image

Treba samo da izaberete za koje ste destinaciju tog jutra raspoloženi – Ugandu, Brazil ili Kolumbiju. Misleći stalno sa svoje verne džezvere, Doncafé je pripremio novi paket Kafa kod kuće sa tri vrste kafa jedinstvenog porekla – Single Origin, a može da vam stigne na kućni prag, pa da prema jutru birate ukus koji će vas odneti u anđeoske visine. U paketu se nalaze 2 x 100g Doncafe Single Origin Uganda, 2 x 100g Doncafe Single Origin Columbia, 2 x 100g Doncafe Single Origin Brazil i 250g  “Anđeli” kolača različitih ukusa.

Ukoliko ste se probudili raspoloženi za cvetnu aromu, slatko čokoladni ukus i gustu teksturu kafe, skuvajte Doncafé Single Origin Uganda  i osetite premium uskus 100% arabike sa obronaka afričkih planina. Doncafé Single Origin Brazil će više prijati u oblačnim jutrima, kada nam je potrebna veća doza sunca u zrnima kafe, a šoljica “crnog zlata“ će nam  zasladiti dan  aromama oraha, čokolade i meda. Za prave Ljubitelje kafe  tu su i aroma lešnika i pomorandže koje se nalaze u premium Doncafé Single Origin Columbia kafi, jer poseduje specifičnu slatkoću  koja daje veći osećaj punoće kafe i čini je jedinstvenom. Još kada se sve upotpuni miksom svežih “Anđeli” kolača – anđeoski užitak neće izostati!

PCPress.rs Image
Networking na BIZIT konferenciji ne može da prođe bez Doncafe

Ovogodišnja BIZIT 2020 manifestacija, najznačajniji IT biznis skup na ovim prostorima, će se po prvi put održavati u dva paralelna formata! Novina koju uvodimo ove godine zbog situacije izazvane pandemijom virusa SARS-Cov-2 jeste da će BIZIT biti održan uživo i online. U Klubu poslanika će uživo prisustvovati onoliko publike koliko dozvole mere zdravstvene bezbednosti. Za online praćenje broj učesnika nije ograničen i za njih će biti organizovan interaktivni video prenos u realnom vremenu.

Iako novembar ove godine izgleda daleko kao nikada pre, pravi je trenutak da već sada prijavite učestvovanje na BIZIT-u i rezervišete svoje mesto, naročito za prisustvo uživo, zbog toga što će broj učesnika za ovu opciju biti strogo limitiran.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,