Payoneer počeo da izdaje platne kartice

Payoneer platforma za plaćanja počela je da izdaje sopstvene Payoneer Prepaid Mastercard platne kartice. Ceo proces je prošao bez ikakvih problema za korisnike i nije uticao na poslovanje sa postojećim karticama.

PCPress.rs Image

Nakon nedavnih upita klijenata, Payoneer je počeo da izdaje sopstvene Prepaid Mastercard kartice, što korisnicima ove platne platforme omogućava da nastave da koriste postojeće kartice koje su sada prebačene na licenciranog partnera – Payoneer Europe Limited.

„Ispunjavamo obećanje i preuzimamo odgovornost uz garanciju da su sva sredstva naših klijenata zaštićena i bezbedna od trenutka kada su deponovana. Mi tu odgovornost shvatamo veoma ozbiljno”, izjavio je Džejms Alum, potpredsednik kompanije Payoneer za Evropu i dodao: „Ovaj poslovni potez je od nas zahtevao da mobilišemo sve svoje resurse. Uspeli smo da proširimo Payoneerovu infrastrukturu u izuzetno kratkom roku tako da ova promena prođe bez ikakvih problema i dodatnih zahteva za klijente.”

Ovaj značajan korak obezbeđuje veću sigurnost korisnicima kartica, jer će od sada Payoneer čuvati sva njihova sredstva, koja će biti na zaštićenim računima kojima upravlja Payoneer Europe. Ovi bankovni računi se koriste samo za čuvanje novca klijenata i razdvojeni su od Payoneerovih sopstvenih računa.

Payoneer Europe ima ovlašćenje Centralne banke Irske da posluje kao institucija za poslovanje sa e-novcem, a sredstva se čuvaju u banci Barclays u Irskoj.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: