PayPal: Sledeća usluga primanje novca

PayPal je od juče dostupan u Srbiji, a u međuvremenu je stiglo i prvo zvanično saopštenje ove kompanije.

assets_for_mena_brochure“Srećni smo što možemo da ponudimo srpksim potrošačima lako i jednostavno rešenje za kupovinu putem interneta. Ovo je naš globalni zadatak i današnje omogućavanje servisa je nastavak naše predanosti da uvedemo PayPal usluge u Balkanskom regionu”, objašnjava Damien Perija (Damien Perillat), regionalni menadžer za Centralnu i Istočnu Evropu.

“PayPal konstantno traži nova i uzbudljiva tržišta za širenje svog poslovanja. Vrlo smo uzbuđeni što vidimo navijanje i podršku zajednica širom sveta i uveravamo vas da činimo sve napore kako bi se to desilo.”

 Od jučeje omogućeno plaćanje i slanje novca za fizička lica, a među sledećim uslugama koje će biti omogućena jeste i usluga primanja novca. Ovakvo sistematsko omogućavanje usluga je standardna praksa PayPal-a na gotovo svim novim tržištima i na taj način kompanija održava već poznati kvalitet i bezbednost servisa.

 Kako biste otvorili PayPal nalog, potrebno je samo da imate adresu e-pošte. Izvor finansiranja vašeg naloga može biti Visa ili MasterCard kreditna ili debitna kartica ili instant transferom sa vašeg bankovnog računa. Proces prijavljivanja traje samo par minuta. Kupci ne moraju da prekucavaju ili prepisuju podatke o kupcu i njihovom računu, adrese slanja ili transakcije više puta – procedura plaćanja svedena je na svega nekoliko klikova. Možete saznati više na www.paypal.com.

 PayPal je vodeći globalni servis za plaćanje na Internetu koji omogućava potrošačima da kupe svoje omiljene brendove i proizvode lako i bezbedno, bez otkrivanja ličnih i finansijksih podataka, već koristeći samo svoju adresu e-pošte.

 

Facebook komentari:
SBB

Tagovi:

1 thoughts on “PayPal: Sledeća usluga primanje novca

  • 06. 07. 2013. at 12:30
    Permalink

    moze li se novac sa payza racuna preneti na paypal racun ako ga otvorim…nadam se da je bolji…u payza je katastrofa!ne mgu da povucem svoj novac niti da bilo sta kupim u internet prodavnicama…nije puno,ali je zarobljen i zasto da ga ne uzmam…ako postoji mogucnost…molim vas pomozite i objasnite kako da ga prebacim???hvala

Comments are closed.