BIZIT plus

PC #271 dostupan na kioscima i u digitalnoj čitaonici

Na domaćim kioscima, baš kao i u digitalnoj čitaonici, dostupan je najnoviji broj magazina PC – 271 po redu! U najnovijem broju možete čitati o mnogim zanimljivim temama iz IT&C sveta, kao i sveta poslovnih rešenja, od vodiča za kupovinu mobilnih telefona praćenog testovima najpopularnijih modela, preko e-commerce rešenja, do warehouse management system-a.

PCPress.rs Image

Između ostalog, u novom broju možete čitati:

  • 15 kandidata: Pregled ponude smartfona
  • Lenovo X1 Carbon: Kilogram snage
  • ASUS VivoBook S15: Ekran umesto touchpad-a
  • Samsung Watch Active2: Softverski prsten
  • iPhone 11 Pro Max: Inkrementalni napredak
  • eCommerce: U lancu eSnabdevanja
  • WMS: Digitalni magacin

Kako je praznična sezona idealna za kupovinu novog telefona, u novom broju ćete pronaći vodič i naše preporuke u raznim kategorijama ovih popularnih uređaja. Tu je i izveštaj sa BIZIT 2019 manifestacije, dvodnevnog događaja u organizaciji redakcije PC Press-a, koji je (ponovo) okupio više stotina predstavnika firmi, javnih institucija, obrazovnih sistema, kako bi svi zajedno razmotrili da li smo i koliko spremni za novu industrijsku revoluciju.

PCPress.rs ImageTakođe, čeka vas veliki broj interesantnih testova, među kojima se izdvajaju iPhone 11 Pro Max, zatim dva veoma popularna i kvalitetna laptopa – Lenovo ThinkPad X1 Carbon i ASUS VivoBook S15. Novi telefoni kao što su Honor 9X, ali i jedan interesantan novajlija TCL Plex stižu na tržište Srbije, a istaći ćemo i dva pametna nosiva uređaja – Honor Band 5 pametnu narukvicu i Samsung Watch Active 2 pametni sat.

Pročitajte i:  Nothing Phone 2a: I dalje providan, i dalje zanimljiv

Najnoviji broj možete pronaći u našoj digitalnoj čitaonici! Osim čitanja kompletnog broja putem pretplate, tradicionalno kreiramo specijale sa najzanimljivijim temama iz svakog broja, koji su dostupni za čitanje potpuno besplatno, te stoga budite uz PC Press u narednim danima kada ćemo vas obavestiti o izlasku specijala!

 

Facebook komentari: