PC Press 194 u prodaji

Novi broj časopisa PC je u prodaji. U njemu možete čitati o novoj eri mobilnih računara u okviru našeg velikog testa aktuelnih modela, ali i najvažnijim softverskim i hardverskim novitetima koji stižu iz kompanije Microsoft.

PCPress.rs ImageSurface RT: Prvi korak

S nestrpljenjem smo očekivali Microsoft Surface RT – zbog hardvera, pošto je to prvi Microsoft-ov tablet, ali i zbog softvera, jer dolazi s novim operativnim sistemom Windows RT. Sada je konačno pred nama…

Nova era mobilnih računara

Ekrani osetljivi na dodir uneli su velike promene u računarski svet. Najpre su se odomaćili na mobilnim telefonima i tabletima, a sada osvajaju i prenosive računare. Nov način upravljanja unosi revoluciju, slično kao što je pre tri decenije to uradio miš – ništa više neće biti kao pre. Naročito uz pravi notebook…

Galaxy Note 2

Šta reći o smartfonu koji je već pokupio sva moguća priznanja za ovu godinu? Možda samo kratko treba konstatovati da ih je zaslužio i krenuti dalje. Kao što je uradio i Samsung, pripremajući naslednika. Stigao je Galaxy Note 2.

Pročitajte i:  Microsoft otpušta još radnika u gejming industriji

Kraj sveta za početnike

Ako je verovati majanskom kalendaru i raznim prorocima, 21. decembra 2012. nastupiće kraj sveta. To nikako ne bi trebalo da vas obeshrabri u vašem interesovanju za najsavremeniju tehnologiju – naprotiv. Samo treba da preusmerite svoju pažnju na stvari koje su zaista korisne. Kraj sveta je blizu, zato počnite sa pripremama. odmah!

Microsoft ekosistem

Nije više dovoljno ponuditi tržištu dobar uređaj ili dobar softver – za ozbiljan nastup potreban je dobro zaokruženi ekosistem koji povezuje uređaje, softver i usluge. Posle Apple-a, i Microsoft je zaokružio moćan ekosistem za posao i zabavu. Da vidimo kako zajedno rade Windows 8, Windows Phone 8, Surface RT i Xbox 360.

Budućnost: Mašine svesne konteksta

U Barseloni je prošlog meseca održana Intel@Research Europe konferencija. Bila je to prilika za intervju s jednim od Intel-ovih potpredsednika – naš sagovornik je Justin Rattner, tehnički direktor kompanije.

CRM na delu

Extreme je implementirao Microsoft Dynamic CRM u kompaniji Royal Vet. Pogledajmo koji su problemi rešeni i kakve nove mogućnosti ovaj prodavac hrane, vakcina i lekova za životinje sada ima.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , ,