BIZIT plus

PC Press na IFA 2018: Lenovo održao Tech Life 18 događaj

Kompanija Lenovo je održala svoj Tech Life događaj, u okviru koga je predstavila niz novih proizvoda. Kompanija se fokusirala na brojne mobilne računare, koji su sada još usavršeniji i kvalitetniji, ali i na koncept pametnog doma, te objavile novitete u domenu AR uređaja i njenog prepoznatljivog rešenja u tom domenu inspirisanim Star Wars tematikom.

PCPress.rs Image

Lenovo forsira koncept strategije “Inteligentne transformacije” i teži da donese na tržište proizvode osmišljene sa svrhom, dizanirane tako da budu drugačiji od uobičajenih. Istovremeno, osvežavajući računare, kompanija je najavila da je Yoga porodicu proširila i na druge uređaje koji imaju karakteristike dosadašnjih Yoga modela. Tako ćemo uređaje iz ove serije viđati i u okviru Chromebook familije, ali i raznim drugim vidovima ultra-tankih i lakih računara.

PCPress.rs Image

Na spisku onoga što je predstavljeno su ThinkPad X1 Extreme, Yoga Book C930, Yoga C630 WOS, Yoga S730, razni Chromebook računari pod Yoga i Lenovo brendom, a tu je i novi Legion Y530, tanak i elegantan laptop namenjen gejmerima. O svim ovim uređajima više informacija možete pronaći na  www.pcpress.rs sajtu!

Pročitajte i:  Intel je i dalje najveći proizvođač računarskih procesora

PCPress.rs Image

PCPress.rs Image

Facebook komentari: