ERP 2024

PC Press Service: whatsuuuup?!

PC press info heder Svetska ekonomska kriza je sintagma kojom treba početi svaku vest da bi bila čitana. Pošto smo počeli kako treba, na trenutak ćemo zaboraviti krizu i pokušati da vam predstavimo neke od novosti na našem sajtu www.pcpress.info. Uz pomoć sistema sezamhosting.com polako rešavamo početne probleme i dolazimo do izgleda i sadržaja koji želimo da vam pokažemo.

Iako se nama dopada izgled prve strane, pogledajte „alternativni“ pogled na 50 najnovijih vesti . Ako vam se dopada, jednostavno ga postavite u vaše bukmarke, a ko zna – možda ćete uskoro moći da birate neku od raspoloživih naslovnih strana ili da sami rasporedite elemente kako vama odgovaraju.

www.pcpress.info je raspoloživ i za mobilne uređaje. Ako na mobilnom telefonu surfujete pomoći Mobile IE ili Opera browsera, sve ćete videti sasvim normalno, a ako koristite neki od WAP pregledača, videćete sažetak 10 najnovijih vesti. Da bismo smanjili protok, na početnoj strani prenose se samo tekstualni podaci, a ako otvorite vest, dobićete i malu (thumbnail) ilustraciju vezanu uz vest. Adresa je potpuno ista u svakom slučaju, a naš CMS odlučiće da li se prosleđuje uobičajeni ili mobilni sadržaj.

Pročitajte i:  Nestaju mnoge web stranice nastale između 2013. i 2023.

Možda nije neophodno da se prijavljujete kao korisnik sistema, ali sada postoji još jedan razlog da to učinite. Otvorili smo FORUM otvoren za sve korisnike sistema. Najdemokratskiji način izražavanja na internetu vam je na raspolaganju, ali ako niste registrovani korisnik sistema, moći ćete samo da čitate. Naravno, registracija je neophodna i ako želite da postanete saradnik ili partner PC Press-a u plasmanu informacija. Pošto mi baš i nemamo jasne predstave o tome šta bismo stavili u Forum, prvi vaš zadatak biće da predložite zanimljive teme za diskusije.

Login će vam obezbediti aktivno učešće u svim sadržajima, a najpre morate da se prijavite kao korisnik ili da iskoristite mogućnost logovanja kroz Facebook sistem. Iako je ova mogućnost izazvala dosta dilema i nedoumica, radi se o potpuno transparentnom sistemu koji korisnike Facebook-a tretira kao ravnopravne korisnike sistema PCPress.info. Operaciju logovanja obavlja Facebook, a zatim našem sistemu „saopštava“ da se radi o registrovanom korisniku. Potpuno je svejedno da li će autentikaciju obaviti naš sistem ili Facebook, pa ćete u oba slučaja imati sva pristupna prava uz mogućnost komentarisanja vesti, korišćenje foruma i korišćenje saradničkog ili partnerskog portala (VirtualPressOffice).

Pročitajte i:  PC Press video: Korisnik ne želi da kupi vaš proizvod već rešenje za svoj problem!, Miroslav Varga

Iako su svi sadržaji dostupni za čitanje i bez registracije – status registrovanog korisnika obezbediće vam mnogo više interakcije. Trudili smo se da sve sadržaje objedinimo jednim korisničkim nalogom: vesti, forum, VPO… Svi već prijavljeni korisnici sajta, automatski su postali korisnici foruma, svi koji se prijave na forum mogu istim korisničkim nalogom da uređuju svoj VirtualPressOffice, a sve zajedno možete da koristite i uz pomoć Facebook naloga, bez ikakvog dodatnog otvaranja naloga, po sistemu 14all (one-for-all).

Vaš PC Press

Facebook komentari: