PC Press, sveže iz digitalne štamparije

Ako ste pre dve godine propustili Hackaday, celodnevnu hakersku konferenciju, ove godine definitivno ubeležite 26. maj u kalendar, a ove godine uz ulaznicu dobijate i bedž-kompjuter. MTS i Ericsson su u Beogradu demonstrirali 5G tehnologiju, a mi smo iskoristili priliku da sa tehničkim direktorom kompanije MTS saznamo nešto više o planovima koje MTS ima sa 5G mrežom u Srbiji.PCPress.rs Image

ERP i digitalna transformacija su krovna tema majskog PC Press-a, pa smo ovoga puta pričali i o korišćenju ERP‑a kao temelja za povećanje produktivnosti i efikasnosti poslovnih procesa, sa digitalnom transformacijom kao jasnim ciljem.

PCPress.rs Image

Nakon detaljnog objašnjenja novih tehnologija iz prošlog broja priču o pametnim televizorima nastavljamo sa velikim modelima poznatih proizvođača. Tu je i izbor zanimljivog hardvera, kako za svakodnevnu upotrebu, tako i za specifičnu (je l’ neko rekao rudarenje?).

PCPress.rs Image
LC-Power LC1800 V2.31 – Mining Edition

Šta se dešava sa GDPR-om, uoči primene nove regulative. Ko je spreman, a ko čeka da vidi koliko će komšija da plati, pa da prepiše kako treba. Koliko ste vi spremni za regulativu o zaštiti podataka? Analizirali smo i nedavna dešavanja oko najpopularnije društvene mreže na svetu, kongresno saslušanje, ali i evazivne odluke koje je Mark Zukerberg sproveo odmah posle toga.

Pročitajte i:  BIZIT Plus Seminar: Uobičajeni strahovi kupaca i kako ih prevazići
PCPress.rs Image
(AP Photo/J. Scott Applewhite)

Aktuelni broj, te šestomesečnu ili godišnju pretplatu na “PC” možete obezbediti na:

http://prodavnica.pcpress.rs/

Besplatne aplikacije za čitanje digitalnih izdanja preuzmite sa adresa:

PC Press@Play Store (Android)

PC Press@App Store (iOS)

Novi PC Press iz bilo kog browsera možete čitati i na:

http://pc-press.mwtatooine.net

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , , , , , , , , , ,