BIZIT plus

PC Press Top50 nagrada publike: Glasajte za najbolju onlajn stvar u Srbiji u 2021. godini!

Poštovani čitaoci, glasanje za nagradu publike je završeno, a konačni rezultat je ovde…

Počelo je glasanje za nagradu publike u okviru jubilarne 25. dodele PC Press Top50 nagrada za najbolje onlajn stvari u Srbiji. Kao što samo ime sugeriše, ova nagrada se oslanja na vas, jer ko drugi da verodostojnije i merodavnije presudi šta je najbolje, najzanimljivije i najinteresantnije što se može pronaći na domaćem internetu? Stoga konačnu odluku prepuštamo vama, našim čitaocima!

PCPress.rs Image

Tretiramo ravnopravno sajtove, portale, aplikacije, društvene mreže – zaista smo želeli da sve što je moguće pronaći onlajn bude dostupno vama na glasanju. Tražili smo vaše predloge, dostavili ste ih, prošli smo kroz njih i one sa najviše glasova stavili u listu potencijalnih kandidata.

Nagrada publike je samo jedno od Top50 priznanja koje dodeljujemo. Jedinstveno je po tome što je od početka do kraja u rukama publike, koja prvo nominuje svoja omiljena onlajn mesta, zatim glasa za najboljeg, od deset koji su dobili najveći broj nominacija. Što se tiče ostalih dobitnika, o njima se brine žiri sastavljen od članova redakcije PC Press, kao i stručnog žirija.

Pročitajte i:  Top50 nagrade: Internet od zabave do zarade

Ko su kandidati?

Evo i liste od 10 predloga:

Gde i kako glasati?

Kao i prethodne godine, zarad najmerodavnije i najkvalitetnije moguće realizacije, glasanje će se obavljati na Fejsbuku, koji zahteva adekvatnu autentifikaciju, kako bi glasanje bilo fer. Da biste glasali, pošto se glasanje obavlja javno preko društvene mreže Facebook, morate imati Facebook nalog. Sve pozivamo da daju svoj doprinos i glasaju za jednog od deset ponuđenih kandidata. Ponavljamo, izbor zavisi samo od vas! Stoga, glasajte za svoje favorite!

Glasanje traje tačno sedam dana, do srede, 19.01.2022. u podne, nakon čega će biti automatski zatvoreno, a pobednik proglašen.

Direktan link ka anketi možete pronaći ovde, a do nje možete doći i posetom Facebook stranici PC Press-a. Najzad, možete glasati i direktno odavde, premda imajte u vidu da ćete svejedno biti upitani za svoje Facebook kredencijale:

Pročitajte i:  10 godina platforme za dobre i tradicionalne recepte - Recepti i Kuvar Online

Facebook komentari:

2 thoughts on “PC Press Top50 nagrada publike: Glasajte za najbolju onlajn stvar u Srbiji u 2021. godini!

  • 12. 01. 2022. at 22:12
    Permalink

    Ne ulazeci u kvalitet izbora, to su kandidati koje je nasa publika najvise predlagala.

  • 12. 01. 2022. at 13:15
    Permalink

    Kakav idiotski izbor za glasanje.

Comments are closed.