PC Press video: Anonimnost počneš da vrednuješ tek kada je izgubiš, Galeb Nikačević, Agelast

Zašto je baš reč agelast odabrao za naziv kanala, koji je najteži razgovor koji je vodio, koje novine uvodi i kako će se kanal dalje razvijati, ali i da li je televizija mrtva, da li su nam tehnologija, društvene mreže, internet donele više dobrog nego lošeg, koja je najvrednija lekcija koju je naučio u životu su samo neka od pitanja i tema o kojima smo za PC Press u video formatu razgovarali sa Galebom Nikačevićem, autorom YouTube kanala Agelast koji je pre dve godine osvojio Top50 priznanje.

PCPress.rs Image

Galeb je svoju karijeru započeo na TV Metropolis. Radio je za MTV Adrija kao voditelj, muzički urednik i zaštitno lice MTV-ja na Balkanu. Kasnije prelazi na lokalni VICE gde smo mogli da ga vidimo u jednom potpuno drugačijem svetlu u raznim ekstremnim situacijama i neobičnim pričama koje je pravio. Istraživao je razne teme kao što su na primer vlaška magija, tetovaže i modifikacije tela, ali podelio je i jednu važnu ličnu priču. Godine 2019. bio je urednik portala Noizz, ali šest meseci kasnije daje otkaz, kako bi započeo svoj podkast pod nazivom „Agelast” 2020. godine, koji ubrzo postaje jedan od vodećih u Srbiji sa trenutno 186 hiljada pratilaca na YouTube-u.

Pročitajte i:  PC Press video: Na društvenim mrežama mi fali da vidim talenat | Aleksa Simić, Halomilice

Ceo video intervju sa Galebom možete pogledati na linku ispod:

Na PC Press YouTube kanalu pored ovakvog tipa videa očekujte razne druge teme, goste i formate. Ukoliko vam se dopada sadržaj koji kreiramo, pozivamo vas da nam se pridružite na zvaničnom PC Press YouTube kanalu i zapratite nas tako što ćete pritisnuti dugme Subscribe, kako bismo bili još bolji i brojniji.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,